Advies Zonwering: informatie, tips en meer

Ga je een woning bouwen, begin je aan een verbouwing of ga je binnenkort verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plaats vind je altijd relevante info en handige tips, waardoor je onnodige misstappen voorkomt en euro's kunt besparen! Zo heb je hier ook de optie om, volledig gratis en zonder verplichtingen, offertes aan te vragen van zonweringaanbieders in jouw buurt.

Nieuwste artikelen

Duurzame zonwering is de nieuwe MVO trend

Het laatste jaar is er een nieuwe trend in opkomst. Daar waar MVO, ook wel bekend als maatschappelijk verantwoord ondernemen, al een lange tijd bij steeds meer mensen bekend...»

Duurzame zonwering is de nieuwe MVO trend

Rolluik geblokkeerd: Wat hier tegen te doen?

Rolluiken zijn erg praktische producten , bijvoorbeeld om de garage af te sluiten, voor ramen als zonwering, bij de deur als beveiliging van de woning en voor diverse andere...»

Duurzame zonwering is de nieuwe MVO trend

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Mooie zonwering door regelmatig onderhoud

Voor niets gaat de zon op Zonder die ene lap stof zou je in de zomer wegsmelten en in de winter laat je hem juist even zakken als de zon precies de huiskamer of de keuken in schijnt. Zonwering maakt een belangrijker onderdeel van ons leven uit dan we vaak beseffen. Maar voor niets gaat de zon op, het is minstens zo van belang dat u de zonwering, die jaar in jaar uit zo... »

Zonwering in je tuin!

De lente is begonnen en dat betekent dat we weer wat uurtjes buiten door gaan brengen en het liefste doen wij dat natuurlijk in onze eigen tuin. Zodra de zon dagen lang schijnt is het ook wel eens lekker om in de schaduw te zitten. Zeker tijdens het eten, krant lezen of een... »

Op zoek naar een zonnescherm?

Bent u van plan om een zonnescherm aan te schaffen voor volgend zomer seizoen? Dan kan het geen kwaad om alvast jezelf in ‘zonneschermen’ te verdiepen. Bij het aanschaffen van een zonnescherm zijn er een aantal aspecten waar je aan moet denken. Je heb... »

Zonwering kiezen?

De herfst is begonnen en dan denk je niet gelijk aan het plaatsten van een zonwering. Dit kan echter wel handig zijn want woon je bijvoorbeeld in een appartement dan kan de ‘winterzon’ ook fel binnen schijnen. Naarmate het warmer wordt maken steeds meer mensen... »

Ben jij al klaar voor de zomer?

Nu de lente zich echt heeft laten zien en de zon weer regelmatig schijnt, wordt het tijd om je klaar te maken voor de zomer. Behalve de tuin op orde brengen is ook de juiste zonwering belangrijk.  De zon is heerlijk, maar een naar binnen schijnend zonnetje kan de... »

Zonwering: juist in de winter!

Hoewel je de term ‘zonwering’ vermoedelijk associeert met de zomermaanden, hebben bijvoorbeeld rolluiken en gordijnen veel meer functies dan alleen het tegenhouden van zonlicht. Verschillende soorten zonwering kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om inbraken of geluidsoverlast te voorkomen, maar dat is niet alles. Nu de koudste periode van het jaar weer in... »

Vergeet je zonwering niet te onderhouden!

Als de zon ’s ochtends al vroeg opkomt en zich in de loop van de avond pas weer terugtrekt, wordt de behoefte aan goede zonwering groter. Ben je van plan om zonwering aan te schaffen? Of... »

Zonwering voor buiten: de bekendste soorten

Ben je van plan om zonwering voor buiten aan te schaffen, maar weet je niet goed voor welk type zonwering je moet kiezen? In dit artikel zetten we de belangrijkste soorten op een rijtje, zodat je... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwtips

Nieuwe zonwering nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar zonweringleveranciers bij jou in de buurt en hou de offertes tegen het licht! Daarbij lees je op Wonend.nl nuttige voorlichting en suggesties over alle overige aanbieders die zijn betrokken bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin heeft te maken.

Verbouwtips: nieuwe zonwering?

Ga je verbouwen en zoek je een leverancier van zonwering? Speur dan via deze website naar aanbieders in jouw regio en vraag meteen, volledig gratis en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rustig op Wonend.nl.

Verhuizen: zonwering nodig

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een zonweringaanbieder nodig? Laat je dan eerst goed voorlichten door Wonend.nl! Of het nu om een verhuizing naar het buitenland gaat of een zo voordelig mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw provincie zonweringleveranciers? Kom het te weten via de website, vraag zo snel mogelijk gratis offertes aan en neem genoeg tijd voor het benaderen van een zonweringaanbieder.