Vloeren: nuttige tips?

Ga je een woning bouwen, begin je aan een verbouwing of ben je van plan om te gaan verhuizen? Lees dan alles over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plek vind je relevante info en praktische adviezen, waardoor je dure fouten vermijdt en euro's bespaart! Zo vind je hier niet alleen handige suggesties, maar heb je ook de optie om, volledig gratis en zonder verplichtingen, offertes aan te vragen van vloerenaanbieders in jouw buurt.

Nieuwste artikelen

Een gietvloer en haar mogelijkheden

De meest mensen die een gietvloer hebben zullen het erover eens zijn dat een gietvloer ontzettend veel voordelen biedt. Zo is een gietvloer duurzaam, hygiënisch, goed te...»

Een gietvloer en haar mogelijkheden

Hoe vind je de hoogste kwaliteit gietvloeren?

Er zitten heel veel voordelen aan een gietvloer, maar wanneer je niet voor de juiste gietvloer kiest kunnen er ook heel veel nadelen aan zitten. In dit artikel vertellen we jou...»

Een gietvloer en haar mogelijkheden

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

De nadelen van gietvloeren

In eerdere artikelen schreven wij voornamelijk over de voordelen van gietvloeren. Dit doen we natuurlijk niet zomaar. Een gietvloer heeft enorm veel voordelen, die absoluut tegen de nadelen opwegen. Maar toch is het altijd goed om meer te weten over de nadelen van gietvloeren. In dit artikel vertellen we jou hier graag meer over. Een gietvloer is lastig aan te leggen... »

Is het slim om een gietvloer zelf aan te leggen?

Wij krijgen regelmatig de vraag of het slim is een gietvloer zelf aan te leggen. In dit artikel vertellen we jou graag meer over het aanleggen van een gietvloer en of het verstandig is om dit zelf te doen. Lees snel verder en krijg een antwoord op je vraag! De... »

Welke gietvloeren zijn er?

Wanneer je besloten hebt om voor een gietvloer te kiezen kun je uit verschillende vloeren kiezen. In dit artikel bespreken we de verkrijgbare gietvloeren en de voor- en nadelen per soort gietvloer. Lees snel verder en ontdek welke gietvloer het beste bij jou past! Ondanks... »

Gietvloer zelf aanleggen of laten doen?

Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, zijn gietvloeren de bekendste en meest populaire vloeren in Nederland. Ze hebben bijzonder veel voordelen, zijn goed te betalen en gaan jarenlang mee. Genoeg redenen dus om voor een gietvloer te kiezen. De grote vraag is of je deze... »

Laminaatvloer leggen met decoupeerzaag

Een laminaatvloer leggen hoeft geen lastige klus te zijn, maar enige aanwijzingen en hulpmiddelen kunnen nooit kwaad. In dit blogbericht wordt uitgelegd hoe je een laminaatvloer kunt leggen met behulp van een decoupeerzaag . Het zal je verassen hoeveel toegevoegde waarde een... »

De nazorg voor een gietvloer

Als u uw zinnen heeft gezet op het aanschaffen van een nieuwe gietvloer, dan kent u waarschijnlijk alle voordelen als de palm van uw hand. Naadloos, schoon, antistatisch, duurzaam en verbluffend, dat is een gietvloer in een notendop. Maar wat doet u na de aanschaf? Net als iedere andere vloer is het bij een gietvloer erg belangrijk om hem goed te blijven onderhouden.... »

Ik heb een nieuwe vloer nodig

Wanneer een bepaalde ruimte in je huis een nieuwe vloer nodig heeft, heb je een groot aanbod in diverse soorten vloerbedekking. Keuzemogelijkheden zijn bijvoorbeeld een tegelvloer, maar ook... »

Alle vloeren op gelijke hoogte

Bij een verbouwing is het ook verstandig om gelijk de vloer mee te nemen, in veel gevallen is dit het centrale punt in je interieur. Als je kiest voor een gegoten vloer dan heb je een aantal... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadviezen

Nieuwe vloer nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar vloerenleveranciers bij jou in de provincie en hou de offertes tegen het licht! Bovendien lees je op deze website nuttige informatie en advies over alle overige aanbieders die betrokken zijn bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin te maken heeft.

Verbouwen: nieuwe vloer

Ga je verbouwen en zoek je een vloerenbedrijf? Speur dan via Wonend.nl naar aanbieders in jouw buurt en vraag direct, helemaal gratis en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en suggesties over verbouwingen eens rustig rond op Wonend.nl.

Verhuistips

Ga je verhuizen en heb je daarbij een vloerenleverancier nodig? Laat je dan van tevoren goed voorlichten door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar het buitenland gaat of een zo betaalbaar mogelijke verhuizing: wij helpen je met alle plezier. Waar vind je in jouw provincie vloerenaanbieders? Ontdek het via deze website, vraag zo snel mogelijk gratis offertes aan en neem genoeg tijd voor het inschakelen van een vloerenleverancier.