Vraag gratis offertes aan

Bijvoorbeeld: Type woning, waar bevindt uw ketel zich, wat moet er gebeuren.

CV installatie: praktische suggesties?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een verbouwing of wil je gaan verhuizen? Lees dan alles over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plek vind je altijd belangrijke informatie en handige suggesties, waardoor je kostbare misstappen vermijdt en euro's bespaart! Zo lees je hier niet alleen handige suggesties, maar heb je ook de mogelijkheid om, geheel kosteloos en vrijblijvend, offertes aan te vragen van CV installateurs in jouw regio.

Nieuwste artikelen

Verwarmingsvermogen voor een grote woning laten berekenen

Om erachter te komen wat het exacte op te stellen verwarmingsvermogen in een woning zal zijn is het belangrijk een warmteverliesberekening te maken. Uiteraard is er ook de...»

Verwarmingsvermogen voor een grote woning laten berekenen

Bereken zelf het nodig verwarmingsvermogen voor een woning

Om het juiste verwarmingssysteem te kiezen voor een woning is het belangrijk dat er een gedetailleerder warmteverliesberekening wordt opgesteld. Met deze berekening wordt er...»

Verwarmingsvermogen voor een grote woning laten berekenen

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Bespaar op het stroomverbruik van de vloerverwarmingspomp

Heb je een vloerverwarming met buisjes waar warm water uit de CV-ketel door loopt? Een pomp bij de vloerverwarming (circulatiepomp) zorgt dat het warme water door de buizen circuleert. Deze pomp staat in veel huizen continu aan, ook in de zomer. De pomp kan zo een sluipverbruiker zijn, waardoor het stroomverbruik hoger is dan nodig. Er zijn mogelijkheden om op energie te... »

Komt er een einde aan koken en stoken op gas?

Diverse provincies, milieuorganisaties en gemeenten hebben in oktober 2016 een manifest ondertekend om aan de slag te gaan met wonen zonder gas. Dit is nodig om de doelstellingen van het klimaatakkoord in Parijs te behalen en de opwarming van de aarde tegen te gaan. Vanaf de... »

Duurzame energie steeds populairder bij huishoudens

In het buitenland is het al jaren populair, maar ook in ons eigen land lijkt het steeds meer terrein te winnen. Duurzame energie is onze buurlanden al jarenlang populair, maar in ons eigen land wou het nog niet echt flotten. Nederland stond zelfs voorlaatste op de EU-lijst... »

Besparen op je energie met een elektrische boiler

Er worden tegenwoordig verschillende soorten boilers aangeboden, waarvan de boilers op gas de meest bekende en meest gebruikte variant zijn. Heeft u echter al eens nagedacht over een elektrische boiler, waarmee u flink op de energiekosten kunt besparen? Een elektrische... »

Profiteer van hoge subsidies op zonneboilers

Zonne-energie is erg populair. Het aantal daken dat bedekt is met een goed pak zonnepanelen neemt steeds verder toe. Minder bekend onder consumenten zijn de zonneboilers. Dat terwijl deze vaak een hoger rendement opleveren dat zonnepanelen.   Een zonneboiler is een... »

CV-ketel problemen

Problemen met de CV-ketel in huis vormen voor veel woningeigenaren een van de grootste ergernissen. U moet er immers niet aan denken, dat u na een lange dag werken thuiskomt en de kachel het plotseling niet meer blijkt te doen. Zeker op de koude herfst- en winterdagen is een werkende CV-ketel van groot belang om de ruimtes in uw woning te kunnen verwarmen en warm water te... »

Dak isoleren

Om twee belangrijke redenen isoleer je, namelijk om warmte in huis te houden en om geluidshinder tegen te gaan. In een woning kan je verschillende onderdelen isoleren, namelijk muren, vloeren en... »

Hoe kan je het beste je woning ventileren?

Het ventileren van je huis is goed voor de gezondheid. Zet dag en nacht voldoende ventilatieroosters en klepraampjes open. Ventileer vooral na het koken, douchen en slapen, alleen het luchten... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouw- en CV-tips

CV installateur nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar installatiebedrijven bij jou in de buurt en vergelijk de offertes! Bovendien vind je op Wonend.nl nuttige voorlichting en tips over alle andere leveranciers die betrokken zijn bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin heeft te maken.

Verbouwsuggesties

Ga je verbouwen en zoek je een CV installateur? Zoek dan via deze website naar leveranciers in jouw regio en vraag meteen, geheel kosteloos en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en adviezen over verbouwingen eens rond op deze website.

Verhuizen & CV installatie

Ga je verhuizen en heb je daarbij een installatiebedrijf nodig? Laat je dan eerst goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om een verhuizing naar het buitenland gaat of een zo voordelig mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw provincie CV installateurs? Kom het te weten via deze website, vraag zo snel mogelijk gratis offertes aan en neem ruimschoots de tijd voor het benaderen van een CV installateur.