Vraag gratis offertes aan

Bijvoorbeeld: Type woning, waar bevindt uw ketel zich, wat moet er gebeuren.

CV onderhoud

Een verwarmingsketel moet regelmatig onderhouden worden, dit is uitermate belangrijk voor je eigen veiligheid maar ook voor het energieverbruik. Wanneer de verwarmingsketel niet goed onderhouden wordt, kan dit enorm hoge stookkosten opleveren. Aan te raden is om een onderhoudscontract voor de cv ketel aan te gaan met de leverancier.

Met een onderhoudscontract cv ketel zorgt de leverancier voor regelmatig cv onderhoud. Denk hierbij aan het reinigen, bijvullen en ontluchten van de verwarmingsketel. Daarnaast kijkt hij of de verwarming nog steeds goed afgesteld staat en natuurlijk wordt gecontroleerd of de cv ketel nog aan de veiligheidseisen voldoet. Voldoet hij niet aan de eisen? Dan is het misschien tijd om de radiator te vervangen.

Vraag gratis offertes aan bij de specialisten die bij Wonend.nl aangesloten zijn. Vergelijk de prijzen van het onderhoudscontract voor de cv ketel. Bepaal daarna zelf bij welke specialist jij een onderhoudscontract voor de cv ketel wilt afsluiten.

Nieuwste artikelen

CV onderhoud: voorkom een storing!

Als je zorgt voor een regelmatig CV onderhoud, verklein je de kans op vervelende situaties door een storing. Bovendien wordt de levensduur van je CV installatie verlengd... »

CV onderhoud

Onderhoud verwarmingsketel: ben er op tijd bij!

Tot nu toe heb je er eigenlijk niet zo bij stilgestaan dat je je verwarmingsketel regelmatig moet controleren, want je hebt nog niet of nauwelijks problemen gehad met je... »

Onderhoud verwarmingsketel

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Radiator ontluchten en andere veel voorkomende problemen

Controleer de waterdruk altijd eerst. Water bijvullen tot 2 bar wanneer de waterdruk van de ketel beneden de 1 bar is. Bij een knipperend getal in het display van de ketel, het cijfer onthouden en op de ontgrendelknop drukken. Komt er weer een knipperend getal in het scherm van de ketel? Dan de installateur bellen en het knipperende getal in het scherm ook... »

cv radiator ontluchten

Waarom zou ik mijn cv-ketel laten onderhouden?

Centrale verwarming: in Nederland heeft vrijwel iedereen het, maar veel minder mensen staan daar daadwerkelijk bij stil. Het is niet alleen belangrijk om je te realiseren hoe waardevol je verwarmingsketel is in euro’s, maar vooral ook hoe belangrijk het is dat je... »

Maak je woning winterklaar!

Het is weer zover: ’s ochtends ‘mag’ je de auto krabben, als je ’s avonds thuiskomt is het alweer een tijdje donker en de verlanglijstjes voor de feestdagen zijn klaar. Kortom: de winter staat voor de deur. Korte dagen, lage temperaturen en gladde... »

Onderhoud tips voor je cv ketel

Centrale verwarming: in Nederland heeft vrijwel iedereen het, maar veel minder mensen staan daar daadwerkelijk bij stil. Het is niet alleen belangrijk om je te realiseren hoe waardevol je verwarmingsketel is in euro’s, maar vooral ook hoe belangrijk het is dat je... »

Energiezuinige cv-ketel

Om te besparen op je energierekening en bij te dragen aan duurzaam energieverbruik, zorg je voor een goed werkende cv-ketel. Maar, hoe zorg je voor een goed werkende cv-ketel? Lees hier enkele tips die je op weg helpen. Hr-ketel Begin allereerst met het kopen,... »

Het belang van goed cv-onderhoud

Met het koude weer voor de deur is een goed werkende c v-ketel absoluut geen overbodige luxe. Niets is erger dan thuiskomen in een onverwarmd huis of douchen zonder warm water. Om niet voor verrassingen te komen staan is het belangrijk je ketel regelmatig te onderhouden. Zo voorkom je storingen, werkt de ketel zuinige r en gaat hij langer mee. Wat... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Cv ketel onderhoud? Hoe CV schoonmaken?

Vraag eens naar de ervaringen van anderen. In het hulpcentrum kan je een vraag plaatsen. Hierop kunnen andere bezoekers antwoorden. Altijd handig om de ervaringen van anderen te horen. Bekijk alle tips & adviezen en lees de verschillende artikelen. Wellicht helpt dit jou bij het nemen van de juiste beslissing.

Onderhoudscontract cv ketel?

Kijk dan eens in de agenda. Wellicht vindt er binnenkort een beurs plaats waarop jij duizend en één vragen kan stellen over de centrale verwarming en het vervangen van de cv ketel. Wanneer je ervoor kiest om geen onderhoudscontract voor de cv ketel af te sluiten, houd dan goed in je achterhoofd dat regelmatig onderhoud van je cv ketel van levensbelang is!

Gratis offertes cv ketel onderhoud

Vraag gratis offertes aan bij de specialisten op het gebied van centrale verwarming. Zij kunnen je een indicatie geven van de kosten die een onderhoudscontract cv ketel met zich mee brengt. Natuurlijk kunnen zij je ook informeren welke activiteiten er exact uitgevoerd worden, tenslotte is dat bij elke bedrijf vaak verschillend. Hoe cv onderhoud? Vraag nu vrijblijvend offertes aan en laat je goed informeren over een onderhoudscontract!