Vraag gratis offertes aan

Persoonlijke informatie

stap 1 van 4

send

Verhuizen van

stap 2 van 4send

VERHUIZEN VAN

stap 3 van 4send

VERPAKKINGSVOORWAARDEN

stap 4 van 4Verhuisdozen (gratis?)

Voor advies en informatie over verhuisdozen ben je op Wonend.nl aan het juiste adres! Prijzen, vergelijkingen en advies: alles over verhuisdozen vind je op deze website.

 

Verhuisdozen zijn er in verschillende maten en typen te krijgen. Ga je voor de autolock dozen? of misschien voor de Amerikaans vouwdozen? Beide varianten hebben zo hun voordelen, maar er zijn nog veel meer dozen waar u in kunt kiezen.

 

Extra zware spullen? Verhuis je spullen met de originele zware spullendozen. Supersterke verhuisdozen met handgrepen die je niet in de steek kunnen laten. Als je goed informeerd kun je verhuisdozen gratis bij je verhuizing krijgen. Al deze informatie en meer vind je in de tips en artikelen op Wonend.nl

Nieuwste artikelen

Verhuisdozen inpakken. Zo ga je te werk

Want hoe vervoer je zonder verhuisdozen anders al je spullen naar je nieuwe huis? De meeste Nederlanders willen zoveel mogelijk zelf doen bij hun verhuizing. Dat betekent heen...Gratis verhuisdozen? »

Gratis verhuisdozen?

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen brengt veel stress met zich mee. Het begint eigenlijk al met de koop (en vaak ook verkoop) van je huis. Daarna komt het regelen van de uiteindelijke verhuizing. Heb... »

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Van verhuisdoos tot verhuisdozen huren

Er zijn verschillende soorten karton waar verhuisdozen van gemaakt worden. Kraft kwaliteit karton is het beste karton dat er is en je wilt dat je verhuisdozen dan ook van deze kwaliteit zijn. Je kunt ze herkennen aan de echt bruine kleur. Sommige verhuisfirma's voorzien je van gratis verhuisdozen.

Goedkope Autolock verhuisdozen

Deze autolock verhuisdozen zijn helemaal zonder tape te gebruiken. In een beweging is deze doos in elkaar te zetten. Erg handig dus! Maar door deze constructie zijn ze vaak wel wat duurder dan gewone vouwdozen. Ga je verhuisdozen kopen en zoek je goedkope verhuisdozen?

Amerikaanse vouwbodem verhuisdozen bestellen

De amerikaanse vouwbodem verhuisdozen heeft iedereen wel eens gezien. Deze verhuisdozen hebben een vouwbodem die je zelf moet dicht plakken met tape. Hierbij moet je zelf dus nog wel het een ander aan doen voordat je ze kan gebruiken, maar zijn vaak ook wat goedkoper dan de autolock verhuisdozen. Sommige verhuisfirma's geven soms dit type verhuisdoos gratis.

Gratis verhuisdozen

Wanneer je de verhuizing door een verhuisbedrijf laat doen wordt ook vaak de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de verhuisdozen van het verhuisbedrijf. In sommige gevallen is deze service geheel gratis. Zorg er dus voor bij het aanvragen van offertes om hier naar te vragen. Kans bestaat dat u zo gratis verhuisdozen kunt regelen.