Vraag gratis offertes aan

Persoonlijke informatie

stap 1 van 4

send

Verhuizen van

stap 2 van 4send

VERHUIZEN VAN

stap 3 van 4send

VERPAKKINGSVOORWAARDEN

stap 4 van 4Verhuizen: praktische adviezen?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een renovatie of wil je gaan verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plaats vind je altijd belangrijke voorlichting en nuttige suggesties, waardoor je onnodige misstappen verhindert en euro's bespaart! Zo heb je hier ook de mogelijkheid om, geheel kosteloos en vrijblijvend, offertes aan te vragen van verhuizers in jouw omgeving.

Nieuwste artikelen

Verhuizen en uw energieleverancier

Wanneer u gaat verhuizen moet u ook uw nieuwe adresgegevens doorgeven aan uw energieleverancier. U neemt uw meterstanden van de oude woning op en geeft dit door. Om...»

Verhuizen en uw energieleverancier

Aquarium verhuizen Den Haag

Het verhuizen van een aquarium klinkt al als een grote opdracht. Er zit natuurlijk wel een verschil tussen een rond klein aquarium die makkelijk op te tillen is of een grote...»

Verhuizen en uw energieleverancier

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Vastgoedbeheerder is veiliger

De eigenaren van een pand met meerdere eigenaren moeten in Nederland een vereniging van eigenaren oprichten. Dat komt omdat het juridisch niet mogelijk is om meerdere mensen de eigenaar van één pand te laten zijn. Om dus meerdere mensen eigenaar te laten zijn van een pand moet er gebruik gemaakt worden van de constructie van VvE. Op papier wordt de VvE dan... »

Verhuizen? Sluit dan een nieuwe opstalverzekering af

Bij een verhuizing komt veel kijken. Ook de opstalverzekering is bij het verhuizen een belangrijk onderdeel. Indien je al een opstalverzekering had op het oude adres, kun je deze overzetten naar het adres van de nieuwe woning. De premie voor de opstalverzekering verandert... »

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Amsterdam

Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden als je gaat verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van de verhuisdozen inpakken en het regelen van vervoer. In de meeste gevallen ben je vaak afhankelijk van een extra paar handen die je kunnen helpen met sjouwen.... »

Landbergh vastgoedmakelaar

Landbergh  bemiddelt in de verkoop en verhuur van zowel nieuwbouw als bestaand vastgoed. Ons professioneel team staat steeds ter beschikking met vakkundig vastgoedadvies en een heldere visie op de markt. Landbergh onderscheidt zich vanwege haar langdurige relaties... »

Huis verhuren? Hoe word je zichtbaar op internet?

Huis verhuren? Hoe word je zichtbaar op internet? Steeds meer mensen zien in dat van hun appartement of huis een aardig business model valt te maken. Misschien ben jij inmiddels ook wel van plan jouw huis (gedeeltelijk) te verhuren. Erg leuk, maar hoe val je dan op? Je... »

Zijn je spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Ga je binnenkort verhuizen ? Dan is het slim om uit te zoeken of je spullen verzekerd zijn tijdens het verhuizen. En op je nieuwe adres als je tussentijds spullen overbrengt. Roep je de hulp in van een verhuisbedrijf, heeft deze dan ook een verzekering afgesloten voor je inboedel? We geven je in dit artikel aan waar je op moet letten. Verhuizen en je... »

Glasvezel in uw woning

Een gratis aansluiting op het glasvezelnetwerk,  wie droomt hier nu niet van? Immers is glasvezel de toekomst en zeker meer dan geschikt voor de veranderingen in het digitale tijdperk waarin... »

Verhuizen en je energieleverancier

Ga je binnenkort verhuizen? Naast het inpakken van al je spullen, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan je lopende abonnementen en contracten. Geef op korte termijn aan je... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwen

Verhuizersbedrijf nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar verhuizen bij jou in de buurt en vergelijk de offertes! Verder vind je op de website handige voorlichting en tips over alle andere leveranciers die zijn betrokken bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin heeft te maken.

Verbouwsuggesties

Ga je verbouwen en zoek je een verhuizersbedrijf? Speur dan via deze website naar bedrijven in jouw regio en vraag direct, volledig gratis en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en adviezen over verbouwingen eens rond op de website.

Verhuisadviezen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een verhuizer nodig? Laat je dan van tevoren goed voorlichten door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar een ander land gaat of een zo betaalbaar mogelijke verhuizing: wij helpen je met alle plezier. Waar vind je in jouw buurt verhuizers? Kom het te weten via deze website, vraag zo snel mogelijk gratis offertes aan en neem voldoende tijd voor het benaderen van een verhuizersbedrijf.