Vraag gratis offertes aan

Oppervlakte tuin, specifieke wensen

Wat doen wij met uw gegevens?

Tuinen: praktische tips?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een verbouwing of staat er een verhuizing op de planning? Lees dan alles over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plek kun je terecht voor belangrijke informatie en nuttige adviezen, waardoor je kostbare fouten verhindert en euro's kunt uitsparen! Zo heb je hier ook de mogelijkheid om, gratis en vrijblijvend, offertes aan te vragen van hoveniers of tuincentra in jouw regio.

Nieuwste artikelen

Tips om optimaal te genieten van je tuin

Je tuin is vaak een plek waar je lekker tot rust kan komen en kan genieten van de buitenlucht. Een tuin heeft meestal wel regelmatig onderhoud nodig, voor mensen die dit niet...»

Tips om optimaal te genieten van je tuin

Tuinen

De soort en grootte van je tuin is erg afhankelijk van de plaats waar je woont. Nederland is een druk bevolkt land en hierdoor is ruimte op de ene plaats schaarser dan op...»

Tips om optimaal te genieten van je tuin

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Trampoline springen, sport of hobby?

Kinderen spelen graag buiten en hierbij dromen velen ervan om een ‘grote’   trampoline   in de achtertuin te hebben. Op deze manier kunnen zij lekker spelen en genieten. Bovendien vinden veel ouders het fijn dat zij hun kroost in de gaten kunnen houden wanneer zij aan het buiten spelen zijn. Toch zijn er nu ook trends waarbij de fitness... »

Vaker naar buiten met leuke speeltoestellen

Voor risicogroepen voor een vitamine d tekort is het belangrijk dat ze genoeg buiten komen. Deze risicogroepen zijn oudere mensen en jongere kinderen. Een tekort aan deze vitamine leidt tot hele grote gevolgen. Op lange termijn zorgt een tekort ervoor dat je minder lang... »

Hoe onderhoud ik mijn vijver?

Een vijver in de tuin heeft natuurlijk onderhoud nodig. Dit onderhoud is nodig om de vijver helder en de vissen in de vijver gezond te houden. Onderhoud in het voorjaar Als eerste worden dode en afgestorven delen van planten verwijderd. Het voorjaar is de tijd dat in de... »

Hoe onderhoud ik mijn vijver?

Een vijver in de tuin heeft natuurlijk onderhoud nodig. Dit onderhoud is nodig om de vijver helder en de vissen in de vijver gezond te houden. Onderhoud in het voorjaar Als eerste worden dode en afgestorven delen van planten verwijderd. Het voorjaar is de tijd dat in de... »

Haagplanten

In dit artikel proberen we uit te leggen hoe we een haag kunnen maken en welke planten we ervoor kunnen gebruiken. We gaan het hier vooral hebben over groenblijvende hagen maar we geven ook een aantal voorbeelden van bladverliezende planten die als haagplant gebruikt kunnen... »

Wat te doen met een kleine tuin?

Heeft u bij uw woning enkel de beschikking over een kleine tuin? Dan moet u natuurlijk op een goede manier hiermee omspringen, want wanneer u dit niet doet zult u onnodig ruimte verspillen en/of niet op een goede manier omspringen met de beschikbare ruimte. Wij hopen u voldoende te adviseren, zodat u weet waar u op moet letten en hoe u moet omspringen met de voor u... »

Kees Smit Tuinmeubelen sleept twee belangrijke prijzen binnen.

Kees Smit  Tuinmeubelen heeft dit jaar twee belangrijke prijzen gekregen. Aan het begin van dit jaar werd de fysieke vestiging in Amersfoort uitgeroepen tot de beste tuinmeubelwinkel van... »

Tuinontwerp

Tuinontwerp De eerste stap naar een nieuwe tuin is vaak het tuinontwerp. Het is vaak lastig en het kost veel tijd om zelf een tuin te schetsen die één mooi geheel vormt en... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouw- en tuintips

Hovenier of tuincentrum nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar tuinbedrijven bij jou in de regio en hou de offertes tegen het licht! Verder vind je op de website handige informatie en suggesties over alle andere aanbieders die betrokken zijn bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin heeft te maken.

Nieuwe tuin

Ga je verbouwen en zoek je een tuinbedrijf? Zoek dan via deze website naar leveranciers in jouw omgeving en vraag direct, geheel kosteloos en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en advies over verbouwingen eens rustig rond op de website.

Verhuisadviezen

Ga je verhuizen en heb je daarbij een hovenier of tuincentrum nodig? Laat je dan van tevoren goed inlichten door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar het buitenland gaat of een zo goedkoop mogelijke verhuizing: wij helpen je met alle plezier. Waar vind je in jouw buurt tuinen? Kom erachter via deze website, vraag meteen kosteloos offertes aan en neem ruimschoots de tijd voor het inschakelen van een tuinbedrijf.