Tips over wonen, (ver)bouwen en verhuizen?

Ga je verhuizen, wil je je huis beter laten beveiligen of begin je aan een verbouwing? Lees dan alles over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze website kun je terecht voor relevante informatie en handige tips, waardoor je onnodige fouten vermijdt en honderden euro's bespaart! Zo kun je hier niet alleen terecht voor nuttige adviezen, maar heb je ook de mogelijkheid om, geheel kosteloos en vrijblijvend, offertes aan te vragen van bedrijven in jouw omgeving. Denk daarbij aan meubelzaken, aannemers, verhuis- of installatiebedrijven. Laat je dus goed informeren via Wonend.nl voordat je in zee gaat met (te) dure leveranciers!

Nieuwste artikelen

Duurzame zonwering is de nieuwe MVO trend

Het laatste jaar is er een nieuwe trend in opkomst. Daar waar MVO, ook wel bekend als maatschappelijk verantwoord ondernemen, al een lange tijd bij steeds meer mensen bekend...»

Duurzame zonwering is de nieuwe MVO trend

Interieurtips voor 2018

Denk je er al over na wat echt leuk zou staan in jouw interieur in 2018? Onlangs is leuke-hebbedingen.nl gestart net een nieuwe categorie met daarin allerlei artikelen die...»

Duurzame zonwering is de nieuwe MVO trend

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

De inrichting van een vergaderruimte

Bij een goed ingericht kantoor hoor je als onderneming ook te zorgen voor een goede vergaderruimte. Hier gaat, of het nou goed of slecht gaat, een hoop gesproken worden en dan moet er wel prettig gewerkt en gesproken kunnen worden. Maar wat is nou verstandig tijdens het inrichten van de vergaderruimten in het kantoor? Waar moeten we op letten? Soorten vergaderingen... »

Inrichting kleine senioren woning

Veel ouderen vinden het lastig om een geschikte woning te vinden. Dit heeft voornamelijk te maken met de verhouding van het aanbod en de prijzen van de woningen. De markt van woningen is een aparte en vooral de laatste jaren zit deze enorm in de lift. Maar hoe zorgt u ervoor... »

Verhuizen en uw energieleverancier

Wanneer u gaat verhuizen moet u ook uw nieuwe adresgegevens doorgeven aan uw energieleverancier. U neemt uw meterstanden van de oude woning op en geeft dit door. Om misverstanden te voorkomen is het bovendien verstandig hiervan een foto te nemen. Bij nieuwere woningen is vaak... »

3 dingen waar u op moet letten bij het kopen van een combiketel

Heeft u een oude cv-ketel in huis? Dan is het verstandig om deze te vervangen. Op een gegeven moment zal de gasrekening namelijk steeds hoger worden. Een nieuwe combiketel is een grote aankoop, maar zeker een investering in uw woning. Het is daarom relevant om op de hoogte te... »

Tips om optimaal te genieten van je tuin

Je tuin is vaak een plek waar je lekker tot rust kan komen en kan genieten van de buitenlucht. Een tuin heeft meestal wel regelmatig onderhoud nodig, voor mensen die dit niet graag doen maar wel willen genieten van de tuin. Hebben wij een aantal tips zodat je het hele jaar... »

Tips voor het beveiligen van je woning

In een tijd waarin inbrekers steeds gewelddadiger te werk gaan tijdens hun inbraken, is het van groot belang dat je een woning op de juiste manier beveiligt. Zo is het gebruik van sloten niet langer voldoende om de kans op inbraken te minimaliseren. Denk bijvoorbeeld ook eens na over de mogelijkheid om een alarmsysteem in huis te gebruiken. Alarminstallaties worden in tal... »

Waar moet u op letten bij het laten bedekken van uw dak?

Het is belangrijk om uw dak goed te bedekken. Een dak heeft het namelijk door alle weeromstandigheden niet altijd even makkelijk. Wilt u uw bezittingen in uw woning goed beschermen? Dan is het... »

Waarom zou u in een nieuwbouwwoning willen wonen?

Heeft u een mooie nieuwbouwwoning op het oog, maar twijfelt u nog? Een nieuwbouwwoning geeft veel mogelijkheden. Er heeft nog nooit iemand in gewoond, dus dit betekent dat u de woning als eerste... »

<< <

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwen

Aannemer nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar aannemers bij jou in de buurt en vergelijk de offertes! Verder vind je op de website handige informatie en suggesties over bijvoorbeeld architecten, elektriciens, CV-installateurs en loodgieters.

Verbouwen

Wil je graag een nieuwe tuin aanleggen of ben je op zoek naar een schildersbedrijf voor de verbouwing van je huis? Zoek dan via Wonend.nl naar bedrijven in jouw omgeving en vraag meteen, geheel kosteloos en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rustig op de website.

Verhuizen

Ga je verhuizen? Laat je dan eerst goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar het buitenland gaat, het opstellen van een checklist of een zo goedkoop mogelijke verhuizing: wij helpen je graag met de beste tips! Waar vind je in jouw provincie verhuisbedrijven? Kom erachter via deze website en vraag meteen gratis offertes aan!