Stucadoors: vragen?

Zit je met een vraag over je woning of tuin? Ga je verhuizen of verbouwen en is er iets waar je geen antwoord op kunt krijgen? Dan is het hulpcentrum van Wonend.nl de ideale plek om vragen te stellen. Op dit forum worden kennis over en ervaringen met stucadoors door de bezoekers van Wonend.nl gedeeld. Heb je een dringende vraag die niemand in je buurt kan beantwoorden? Vraag het dan in ons hulpcentrum en wie weet hoe snel je een goede reactie hebt! }
Hulpcentrum onderwerpen
Start een nieuw topic
Spachtelpoets
Geplaatst : 27 / 09 / 2010
Door : Jolijn
Hallo, is spachtelpoets alleen verkrijgbaar in wit of ook in andere kleuren? En zo ja, wat voor kleuren dan?   Groetjes Jolijn

Lees verder 0 reacties
Start een nieuw topic

Bouwen: stucadoor inschakelen?

Wil je een vraag stellen over bouwmaterialen of andere zaken die horen bij het bouwen van een woning en het inschakelen van een stucadoor? Het is zo gedaan in het hulpcentrum op Wonend.nl. Zelf goede of slechte ervaringen met het bouwen van een woning en een stucadoorsbedrijf? Laat de anderen profiteren van je kennis en deel je ervaring in het hulpcentrum!

Verbouwhulp

Ben je bezig met een verbouwing of heb je plannen voor een renovatie en heb je daarbij iets te maken met een stucadoorsbedrijf? Vraag dan eens in ons hulpcentrum of je kunt worden geholpen door de overige bezoekers van de website. Wil je graag anderen helpen met jouw ervaringen of kennis over stucadoorsbedrijven? Doe het dan meteen in ons hulpcentrum.

Verhuisadvies bij het inhuren van een stucadoorsbedrijf

Verhuisadviezen nodig? Kijk dan eens in ons hulpcentrum of anderen je kunnen voorzien van handige tips! In ons hulpcentrum kunnen ervaringen die je hebt opgedaan met verhuizingen worden besproken met de andere bezoekers op Wonend.nl.