Vraag gratis offertes aan

Wat moet er geschilderd worden, beschrijf wat er moet gebeuren en eventueel wat ongeveer de oppervlakte is in m2.

optioneel

Winterschilder

Ben je op zoek naar een schilder die het onderhoud van jouw huis of gebouw in de wintermaanden voor zijn rekening neemt? Op Wonend.nl kun je terecht voor tips en voorlichting over de winterschilder en alles wat komt kijken bij het inschakelen van een schilder voor de koudste maanden van het jaar. Zijn er bezoekers van Wonend.nl die ervaring hebben met een winterschilder? Dan kom je op deze website ongetwijfeld tips en adviezen tegen die voortkomen uit eigen ervaringen.

Nieuwste artikelen

Winterschilder: wat houdt dat precies in?

Wat is een winterschilder precies? En welke verschillen zijn er, behalve het jaargetijde, met een normale schilder ? De winterschilder is inderdaad een schilder die tijdens de...winterschilder tarieven »

winterschilder

Winterschilder: Krijg korting en subsidie op de winterschilder werkzaamheden

Is je bedrijfspand of woning toe aan een verfrissing? Kan het wel een likje verf gebruiken? Vergeet dan de winterschilder niet, want in de winter haal je het maximale uit het...Winterschilder korting »

Winterschilder korting

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Besparen op je schilderwerk? Huur de winterschilder in!

Veel mensen stellen het schilderonderhoud van hun woning uit tot de warmere maanden van het jaar. Maar ook in de winter staat de schilder klaar om de buiten- of binnenkant van je woning aan te pakken. Deze winterschilder is de vakman die, wanneer dat nodig is, zorgt voor steigers en afscherming van uw pand. Ook maakt hij gebruik van speciale winterverven die bijdragen aan... »

Haal een winterschilder in huis voor uw schilderwerk

Het laten schilderen van uw woning of bedrijfspand kan tegenwoordig ook in de winter gebeuren. Vroeger was het niet verstandig in de winter het buitenschilderwerk aan te pakken, maar met de komst van diverse nieuwe professionele verven is dit geen probleem meer, mits aan een... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Van winterschilder subsidie t/m winterschilder korting in 2010

Is de winterperiode weer aangebroken? Van 21 oktober tot en met 21 maart staan de winterschilders weer paraat. In de winterperiode zorg je extra goed voor jezelf. Maar ook je huis vraagt dan om extra onderhoud, het is immers nat en koud buiten. Vroeger kwam de winterschilder tijdens deze maanden de binnenkant van je huis voorzien van een nieuw likje verf. Maar tegenwoordig, dankzij de nieuwste materialen en technieken, is de winterschilder ook tijdens de wintermaanden actief buitenshuis. Voor de winterschilder van tegenwoordig is schilderen in de winter geen enkel probleem!

De winterschilder op Wonend.nl

Op Wonend.nl zul je geregeld nieuwe tools aantreffen die je kunnen helpen bij het verzamelen van informatie over (winter)schilders. Houd onze Tools-pagina dus goed in de gaten en check regelmatig of er bruikbare hulpmiddelen voor jou zijn te vinden!

Wat doet de Winterschilder?

Wil je graag iets weten over de premie winterschilder, schilders in het algemeen of kosten winterschilder? Raadpleeg dan ons hulpcentrum, waarin vragen en ervaringen van de bezoekers van Wonend.nl worden uitgewisseld. Heb je zelf positieve of negatieve ervaringen met een winterschilder die je wilt delen? Het is mogelijk in het hulpcentrum van Wonend.nl!