Vraag gratis offertes aan

Wat moet er geschilderd worden, beschrijf wat er moet gebeuren en eventueel wat ongeveer de oppervlakte is in m2.

optioneel

Schilders: nuttige suggesties?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een renovatie of ga je binnenkort verhuizen? Lees dan alles over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plek vind je relevante informatie en nuttige tips, waardoor je dure misstappen voorkomt en euro's uitspaart! Zo lees je hier niet alleen handige tips, maar heb je ook de gelegenheid om, geheel kosteloos en vrijblijvend, offertes aan te vragen van schilders in jouw buurt.

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Wanneer heeft mijn huis een schilderbeurt nodig?

De buitenboel laten schilderen Je hebt pas een nieuw huis gekocht, dan zal het nog niet echt nodig zijn om direct te gaan schilderen. Dit is pas na een jaar of 5 aan de orde. Heel vaak zullen huizenbezitters zelf aan de slag gaan. Er zitten echter veel haken en ogen aan het zelf onderhouden van het houtwerk. De huizenbezitter wil geld besparen en gaat op foute wijze... »

Schilderwerk voorbereiden met schuurmachine

Het voorbereiden van de ondergrond is erg belangrijk, voordat je begint met schuren. Maar waarom is dit eigenlijk zo? De belangrijkste reden hiervoor is dat de verf een goede basis ondergrond nodig heeft voor een goede hechting. Elk materiaal heeft een andere voorbewerking... »

Schilderen van een woning

Om uw woning op sfeer te brengen is het natuurlijk noodzakelijk dat er wat wordt gedaan een de muren het plafond. Dit kan op een aantal manieren, maar een nog steeds veel voorkomende manier is het schilderen van het geheel. Veel personen gaan hiermee zelf aan de slag, wat... »

Houten meubels bewerken

In elke bouwwinkel zijn er wel houten planken verkrijgbaar, maar weet jij hoe deze worden gemaakt en wat er allemaal bij komt kijken? Een plank is gemaakt van de boom en deze moet dus eerst worden gekapt, daarna kan het in een vorm worden gezaagd. Hoelang duurt het voordat er... »

Met deze tips plak je af als een echte pro

Schilderen is zeker niet het vervelendste klusje in jouw huis. Met een beetje inzet en talent verander je binnen een mum van tijd de uitstraling van jouw muren of staat jouw trap weer strak in de lak. Het afplakken voordat je gaat schilderen daarentegen wordt vaak beschouwd... »

Kleur in huis!

Het lijkt zo makkelijk, kleuren kiezen die passen in jouw interieur, toch is de werkelijkheid net even wat anders. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Het is zonde om elke keer te experimenteren met verf totdat je de juiste kleur hebt, dit kost veel geld namelijk en natuurlijk ook tijd. Daarom hierbij wat tips hoe je zelf een... »

Tips bij het schilderen van houtwerk

Zoals iedereen wel weet is het weer in Nederland wisselvallig en daarom moet het houtwerk, eigenlijk al het buitenschilderwerk voldoen aan verschillende eisen. Met een professionele kwaliteit... »

De werkzaamheden van een schildersbedrijf

Een schilder kan veel waarde toevoegen aan een woning. Zodra je een schildersbedrijf inhuurt verwacht je natuurlijk dat hij zijn vak verstaat en dus weet wat er moet gebeuren om goed onderhoud te... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouw- en schilderadviezen

Schilder nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar schilders bij jou in de buurt en vergelijk de offertes! Bovendien lees je op Wonend.nl bruikbare informatie en tips over alle overige leveranciers die zijn betrokken bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin heeft te maken.

Verbouwadviezen

Ga je verbouwen en zoek je een schilder? Zoek dan via Wonend.nl naar bedrijven in jouw omgeving en vraag direct, geheel gratis en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en advies over verbouwingen eens rond op de website.

Verhuizen en schilderen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een schildersbedrijf nodig? Laat je dan eerst goed voorlichten door Wonend.nl! Of het nu om een verhuizing naar het buitenland gaat of een zo goedkoop mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw omgeving schilders? Kom het te weten via deze website, vraag meteen kosteloos offertes aan en neem ruimschoots de tijd voor het benaderen van een schildersbedrijf.