Vraag gratis offertes aan

(bv. huwelijkse voorwaarden, testament, scheiding, erfrecht etc.)

Trouwen of samenlevingscontract?

Ga je trouwen of wil je graag een samenlevingscontract laten opstellen door een notaris? Laat je dan eerst goed informeren en adviseren door Wonend.nl! Op deze website kun je niet alleen terecht voor handige tips, maar is het eveneens mogelijk offertes aan te vragen van diverse notarissen in je eigen regio. De tarieven van notarissen kunnen behoorlijk uiteenlopen, dus neem je tijd en maak gebruik van de mogelijkheid offertes te vergelijken!

 

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Samenwonen? Naar de notaris!

Voor sommigen heel normaal, voor anderen een spannende stap: samenwonen. Een samenlevingsovereenkomst is niet per se nodig, maar besef dan wel dat er niets bij wet voor je geregeld is. In dit artikel vind je alvast 5 redenen waarom het slim is om zo’n overeenkomst af te sluiten. 1. Duidelijkheid over financiële bijdrage       In de... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Alle tips voor je bruiloft en huwelijk

Wanneer je vroeger ging samenwonen was trouwen vanzelfsprekend. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Wil je samenwonen, niet trouwen maar wel goede afspraken maken? Dan is een samenlevingscontract de oplossing. In dit contact worden afspraken gemaakt omtrent financiële lasten, huishoudkosten et cetera. Wanneer het onverhoopt fout gaat tijdens het samenwonen zijn er vooraf duidelijke afspraken gemaakt en vastgelegd op papier. Een samenlevingscontract wordt bij de notaris opgesteld, het betreft een notariële akte en deze is rechtsgeldig. Samenwonen doe je in zekerheid met een samenlevingscontract!

Kosten trouwen bepalen

Ga je trouwen? Kosten daarvoor kunnen redelijk oplopen. De kosten voor je bruiloft kun je beperken met het aanvragen van gratis offertes. Goedkoop trouwen bestaat volgens sommigen niet, maar hiermee ben je al een eind op weg.

Voorbeeld samenlevingscontract?

Is het bezoeken van een beurs of evenement iets voor jou? Op onze agenda-pagina zie je meteen waar en wanneer de komende evenementen die in het teken staan van onderwerpen die zijn gekoppeld aan deze website. Je kunt bijvoorbeeld voorbeeld samenlevingscontracten inzien om te bepalen wat er wellicht in moet komen te staan.

Geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract?

Kun je wel wat tips uit eigen ervaring gebruiken van mensen die al eerder een samenlevingscontract hebben laten opstellen, zoek je bijvoorbeeld een trouwen checklist of geregistreerd partnerschap verschil huwelijk? In ons hulpcentrum kun je ervaringen en kennis uitwisselen over allerlei thema’s. Maak er gebruik van!