Vraag gratis offertes aan

(bv. huwelijkse voorwaarden, testament, scheiding, erfrecht etc.)

Scheiding? Scheiden, zo makkelijk mogelijk...

Wil je graag hulp bij het afwikkelen van een echtscheiding? Op Wonend.nl kunnen we je in ieder geval helpen met het geven van relevante informatie en nuttige adviezen over scheiding. Een notaris kan je vaak in deze vervelende periode goed bij staan. Handig: je kunt geheel kosteloos én vrijblijvend offertes aanvragen van meerdere notarissen in jouw buurt. Aangezien de tarieven van notarissen vaak nogal kunnen verschillen, is het verstandig van tevoren ruim de tijd te nemen om diverse offertes te vergelijken. Zodoende heb je de minste zorgen over een scheiding regelen.

Nieuwste artikelen

Ben ik verplicht alimentatie te betalen aan mijn kind of partner?

Bij alimentatie wordt voornamelijk gedacht aan kinderalimentatie. Maar vergeet niet dat na een echtscheiding beiden ex-partners verplicht zijn om zorg te dragen voor elkaar....alimentatie berekenen »

alimentatie berekenen

Scheiding aanvragen? De notaris helpt!

Het proces van scheiden is altijd lastig. Verdriet, woede en teleurstelling spelen een rol. Toch is het bij de scheiding aanvragen en een scheiding daadwerkelijk aangaan van...Aanvragen van een scheiding »

scheiding aanvragen

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Alimentatie betalen: wie, hoe en wanneer dan?

Als je recht hebt op alimentatie is het belangrijk dat je deze ook echt krijgt. Veel mensen zijn emotioneel gebroken na een scheiding of het beëindigen van een relatie. Logisch natuurlijk, maar door deze emotionele gevoelens schieten belangrijke zaken als het aanvragen van alimentatie er vaak bij in. Dit komt met name omdat men met veel onbeantwoorde vragen zit. Om je...antwoorden op je alimentatie vragen »

alimentatie vragen, antwoorden

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Scheiding aanvragen? Echtscheiding tips en meer.

Soms ontkom je er niet aan. Soms weet je het gewoon. Het kan niet langer op dezelfde manier. Je twijfelt al langer over een echtscheiding aanvragen. Om je deze peiode zo gemakkelijk als mogelijk te maken heeft wonend een aantal tips die je wellicht kunnen helpen met bijvoorbeeld de kosten van echtscheiding.

Hulp echtscheiding

 Op de Tools-pagina van Wonend.nl verschijnen geregeld nieuwe hulpmiddelen waarmee je op een handige manier informatie kunt inwinnen over de thema’s die aan bod komen op de website. Denk bijvoorbeeld aan een stappenplan of hoe je goedkoop kan scheiden en de kosten echtscheiding kan beperken.

 

Scheiding aanvragen

Hulp of advies nodig van andere bezoekers die ervaring hebben met het aanvragen van een echtscheiding? In het hulpcentrum kun je altijd terecht om informatie te delen over scheiding en vragen te stellen aan de overige bezoekers van Wonend.nl.