Vraag gratis offertes aan

(bv. huwelijkse voorwaarden, testament, scheiding, erfrecht etc.)

Huis kopen & onroerend goed

Ga je een huis kopen? Ga dan vooral niet overhaast te werk en zorg dat je goed geïnformeerd bent over onroerend goed voordat je overeenkomst laat opstellen. Wil je een notaris inschakelen voor het opstellen van een koopcontract? Vraag dan via Wonend.nl binnen een paar minuten offertes aan van notarissen in jouw omgeving; geheel kosteloos en vrijblijvend! Daarnaast ben je op deze website aan het goede adres voor tips, informatie, een agenda en handige tools.

Nieuwste artikelen

Kadaster | Huis kopen? Inschrijving bij Kadaster is verplicht.

Nederland is druk bevolkt. Iedereen is op zoek naar een huis om in te wonen of een kantoor om in te werken. Het Kadaster bewaakt het overzicht van alle onroerende goederen waar...Huis kopen? | Inschrijving Kadaster verplicht »

Onroerend goed? Moet ik overdrachtsbelasting betalen?

Een onroerend goed is een bezit wat niet verplaatsbaar is. Het zit als het ware vast aan de grond van de aarde. Een onroerend goed is te definiëren als een zaak die je...onroerend goed, overdrachtsbelasting betalen? »

onroerend goed kopen

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Van overdrachtsbelasting t/m Kadaster. Alle tips en meer

Wanneer je je eerste huis gaat kopen of verkopen moet je in sommige gevallen een koopovereenkomst tekenen. In dit document geef je aan dat je het eens bent met de (ver)koop van een bepaalde zaak. Je bent het zowel eens met de zaak die verkocht wordt, als met de prijs die daarvoor betaald moet worden. Dit document geeft aan dat er een overdracht van eigendom heeft plaats gevonden. (Ver)koop je een dure zaak? Leg dit voor alle zekerheid vast in een koopovereenkomst. Je notaris helpt je bij zaken rondeom onroerend goed.

Koopovereenkomst woning

Via de website heb je de mogelijkheid gratis tools op het gebied van onroerend goed die gerelateerd zijn aan deze website te bekijken. Ben je benieuwd? Ga dan direct naar de Tools-pagina en doe er je voordeel mee!

Extra tips over een huis kopen

De agenda van Wonend.nl geeft je een overzicht van relevante onroerend goed beurzen en andere evenementen die de komende tijd worden georganiseerd. Huis kopen in Spanje? Bekijk de kalender en ontdek welke woonevenementen interessant zijn voor jou!

Vragen over je koopovereenkomst?

Deel je graag je kennis of heb je juist een vraag over een overdrachtsbelasting vrijstelling? Het hulpcentrum van Wonend.nl is dé plek om ervaringen met en kennis van koopovereenkomsten uit te wisselen met de overige bezoekers van de website. Stel je vraag over onroerend goed of geef zelf antwoord!