Vraag gratis offertes aan

(bv. huwelijkse voorwaarden, testament, scheiding, erfrecht etc.)

Notarissen: bruikbare tips?

Ga je een woning bouwen, begin je aan een verbouwing of is er een verhuizing op komst? Lees dan alles wat je moet weten over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze website kun je terecht voor belangrijke voorlichting en handige adviezen, waardoor je kostbare missers vermijdt en euro's kunt besparen! Zo heb je hier ook de optie om, volledig gratis en zonder verplichtingen, offertes aan te vragen van notarissen in jouw omgeving.

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Trouwen met huwelijkse voorwaarden

Ga je binnenkort trouwen? Dan moet je samen met je partner beslissen of je in gemeenschap van goederen trouwt of onder huwelijkse voorwaarden. Huwelijkse voorwaarden worden opgesteld door de notaris en vermeldt in een officiële akte. Samen met de notaris ondertekenen jij en je partner deze akte. Doordat de notarissen nu hun eigen uurtarief mogen bepalen... »

Binnenkort samenwonen? Regel het bij een goedkope notaris!

Ga je binnenkort samenwonen zonder te trouwen of een geregistreerd partnerschap? Dan staat er bij de wet niets vast en hebben zij niks geregeld. Alle bezittingen en schulden zijn dan van ieder apart. Wil je dit anders dan kan je er voor kiezen om een samenlevingscontract op... »

Hoe vind je de goedkoopste notaris?

Een notaris is bij veel grote gebeurtenissen in je leven aanwezig. Bijvoorbeeld als je een huis gaat kopen, gaat samenwonen, scheiden of met een erfenis te maken krijgt. Door de toegenomen concurrentie en de afname van de woningverkopen zijn notarissen in de afgelopen jaren... »

Op zoek naar de goedkoopste notaris?

De notaris is onpartijdig. Dit is zijn beroepshouding, daarvoor is de notaris aangesteld. Omdat hij onpartijdig is, is de notaris altijd op zoek naar evenwichtige oplossingen die conflicten in de toekomst zoveel mogelijk uitsluiten. Kortom, de notaris is een deskundige, die... »

Waarom naar de notaris bij het kopen van een huis?

Een notaris regelt in Nederland alle juridische zaken rond de overdracht. Een notaris is bevoegd om dit te doen. Door een notaris weten alle partijen zeker waar ze aan toe zijn. Notaris geeft zekerheid Een notaris is een gespecialiseerde jurist op onder andere... »

Samenlevingscontract? Ga naar de notaris!

Ga je samenwonen of woon je inmiddels samen en ben je benieuwd of jullie gebaat zijn bij een samenlevingscontract? In dit artikel gaan we in op de toegevoegde waarde van zo’n overeenkomst en leggen we bovendien uit waarom het verstandig is om je afspraken op papier te laten zetten door een notaris.   Hoeveel vertrouwen je ook hebt in elkaar; het is altijd... »

Huis kopen? Dit is het stappenplan!

Huis kopen? Dit is het stappenplan!   Ben je van plan om een huis te kopen? Het is duidelijk dat er bij de aankoop van een nieuwe woning heel wat komt kijken, laat staan bij de... »

Huis kopen: waarom een notaris nodig?

Speel je met de gedachte om een huis te kopen en vraag je je af waarom je een notaris nodig hebt? Hieronder lees je precies welke rol de notaris speelt bij de aankoop van een woning en waarom je... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwen

Notarissenkantoor nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar notarissen bij jou in de regio en hou de offertes tegen het licht! Daarbij vind je op Wonend.nl praktische voorlichting en advies over alle andere aanbieders die betrokken zijn bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin te maken heeft.

Verbouwtips

Ga je verbouwen en zoek je een notaris? Speur dan via deze website naar leveranciers in jouw buurt en vraag meteen, helemaal gratis en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rustig op Wonend.nl.

Verhuizen: op zoek naar een notaris

Ga je verhuizen en heb je daarbij een notarissenkantoor nodig? Laat je dan eerst goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar het buitenland gaat of een zo betaalbaar mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw regio notarissen? Ontdek het via de website, vraag direct gratis offertes aan en neem voldoende tijd voor het inschakelen van een notarissenkantoor.