Vraag gratis offertes aan

(bv. huwelijkse voorwaarden, testament, scheiding, erfrecht etc.)

Erfrecht 2011. Alles over erfrecht & erfenis

De verdeling van een erfenis brengt vaak behoorlijk wat problemen met zich mee en kan leiden tot langdurige familieruzies. Daarom kun je op Wonend.nl terecht voor nuttige informatie en adviezen die je kunnen helpen bij de afwikkeling van een erfenis. Wil je graag een offerte aanvragen van een notaris bij jou in de buurt? Op deze website heb je de mogelijkheid meerdere offertes tegelijk aan te vragen van notarissen in jouw omgeving, helemaal gratis en vrijblijvend!

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Vind alles over erfrecht, erfenis en testament

Het is niet zo leuk om over na te denken, maar wel belangrijk. Hoe hard het ook is, er komen  nogal wat financiële zaken kijken bij het overlijden. Realiseer je dat je nu de mogelijk hebt om zelf je zaken te regelen. Want wat nu als jij of één van je dierbare komt te overlijden? In dat geval krijg je te maken met het zogenaamde erfrecht. Wanneer je...erfrecht »

erfrecht 2011

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Erfenis? Heb ik een verklaring van erfrecht nodig?

Wanneer je komt te overlijden zal je al je bezittingen (geld, spullen maar ook schulden) achterlaten. Deze erfenis wordt ook wel nalatenschap genoemd. Stel in het testament op welke personen ‘wat’ van je erven. Ben er zeker van dat je erfenis bij de juiste personen terecht komt! Wanneer je gaat erven komt er ook erfenis belasting bij kijken. Een onderdeel van de erfenis verdeling zal ter sprake komen bij de akte van erfrecht

Hulp bij je erfenis

Op de Tools-pagina van Wonend.nl zullen we geregeld nieuwe tools plaatsen die je kunnen helpen bij het verzamelen van informatie over bijvoorbeeld erfenissen en notarissen. Ontdek dus snel welke hulpmiddelen jou verder kunnen helpen!

Erfenis en meer

Onze agenda houdt je op de hoogte: welke beurzen en evenementen die zijn gebonden aan de thema’s op deze website worden de komende maanden georganiseerd? Je ziet het allemaal in één oogopslag in ons overzicht.

Erfenis advies uit eigen ervaring

In ons hulpcentrum kunnen ervaringen over alle onderwerpen op Wonend.nl worden uitgewisseld: van het kopen van een huis tot de afwikkeling van een erfenis. Zo kun je hier terecht voor vragen over refrecht kindsdeel of een erfenis verwerpen. Heeft iemand hier ervaring mee en wil je graag worden geadviseerd of geef je graag zelf tips? Je kunt ervoor terecht in ons hulpcentrum.