Meubelzaken: bruikbare tips?

Ga je een woning bouwen, begin je aan een verbouwing of staat er een verhuizing gepland? Lees dan alles over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Hier kun je terecht voor relevante info en bruikbare adviezen, waardoor je kostbare fouten verhindert en euro's kunt overhouden! Zo lees je hier niet alleen nuttige tips, maar heb je ook de mogelijkheid om, volledig kosteloos en vrijblijvend, offertes aan te vragen van meubelzaken in jouw omgeving.

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Meubeltjes voor de kinderkamer die de tand des tijds doorstaan

Het inrichten van de babykamer of een kinderkamer voor een groter kind is heel leuk om te doen. Tegelijkertijd is het ook een enorme uitdaging want je hebt vast een bepaalde uitstraling en sfeer in je hoofd. Van tevoren moet je je alvast bedenken of je de kamer echt als meisjeskamer of jongenskamer wilt inrichten. Tegenwoordig is de trend meer en meer om de stijl neutraal... »

Slapen met linnen dekbedovertrek

Linnen beddengoed komt weer helemaal terug in de slaap mode. Beddengoed van puur linnen is wat deze periode het dekbedovertrek is waar je onder moet slapen. Een van de niet onbelangrijke redenen daarvoor is dat het duurzaam is. Doordat de vezels waarvan linnen gemaakt... »

Meubilair kopen op het internet steeds populairder

In Nederland leven we tegenwoordig in een digitale wereld. Bijna alles wat wij doen gebeurt tegenwoordig online. Het internet is onmisbaar geworden in het leven van de Nederlander. Het internet wordt gebruikt voor heel veel verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld voor het... »

Tips voor het modern inrichten van je woonkamer

Als je je woonkamer gaat inrichten of opnieuw wilt inrichten kun je kiezen uit verschillende stijlen zoals retro, klassiek of modern. Voor mensen die hun woonkamer graag een moderne uitstraling willen geven, hebben wij een aantal tips bij het uitkiezen van meubels. ... »

Hoe kies je de perfecte meubels?

Iedereen is wel bekend met Ikea en bijna iedereen heeft ook wel iets van Ikea thuis staan. Nu heeft Ikea vorig jaar een app ontwikkeld waarmee jij met je smartphone of tablet meteen kunt uitproberen of die ene leuke kast, stoel of tafel inderdaad net zo leuk staat in je... »

Onmisbaar bij de inrichting van je nieuwe of vernieuwde woning: een lichtplan!

Bij het bouwen of verbouwen van een woning wordt er vaak te laat en te weinig aandacht besteed aan verlichting. Niet handig, want verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer en het woongenot van je huis. Ga daarom eens goed zitten voor een lichtplan, eventueel met hulp van een professional. Het is de moeite waard! Elke ruimte in je huis heeft een bepaalde functie.... »

Het duurzame nieuwe werken van Ahrend

Ahrend, het bedrijf dat al jarenlang voorziet in kantoorbehoeften, ontwikkelt meubilair voor de zakelijke dienstverlening, overheden, de industrie en Nuts, het onderwijs en zorg en welzijn. De... »

Design meubelen van Vitra te huur bij Alvero

Meubelfabrikant Vitra, een familiebedrijf dat in 1950 is opgericht, ontwikkelt sinds jaar en dag gezonde, vernuftige en duurzame oplossingen die voor inspiratie moeten zorgen; niet alleen voor... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwtips

Nieuwe meubels nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar meubelzaken bij jou in de omgeving en hou de offertes tegen het licht! Verder vind je op deze website nuttige informatie en suggesties over alle overige leveranciers die betrokken zijn bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin te maken heeft.

Verbouwsuggesties

Ga je verbouwen en zoek je een meubelzaak? Zoek dan via deze website naar aanbieders in jouw regio en vraag direct, volledig kosteloos en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en tips over verbouwingen eens rustig rond op deze website.

Verhuisadviezen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij nieuwe meubels nodig? Laat je dan van tevoren goed inlichten door Wonend.nl! Of het nu om een verhuizing naar het buitenland gaat of een zo voordelig mogelijke verhuizing: wij helpen je met alle plezier. Waar vind je in jouw buurt meubelzaken? Kom erachter via deze website, vraag zo snel mogelijk kosteloos offertes aan en neem ruimschoots de tijd voor het benaderen van een meubelzaak.