Meubels: vragen?

Heb je een vraag over je woning of tuin? Ga je verhuizen of renoveren en is er iets waar je geen bevredigend antwoord op kunt krijgen? Dan is het hulpcentrum van Wonend.nl dé plaats om je vragen te laten beantwoorden. Op deze plaats worden kennis over en ervaringen met meubelzaken door de bezoekers van Wonend.nl uitgewisseld. Heb je een dringende vraag die niemand in je omgeving kan beantwoorden? Vraag het dan in ons hulpcentrum! }
Hulpcentrum onderwerpen
Start een nieuw topic
Zelf tuinmeubelen maken
Geplaatst : 01 / 10 / 2010
Door : Geert
Hoi,   Ik ben Geert en ik wil graag mijn eigen tuinmeubelen maken. Ik wil vier stoelen en één tafel voor mijn zithoek maken. Ik ben...

Lees verder 1 reactie
Start een nieuw topic

Bouw- en meubelhulp

Vragen stellen over bouwmaterialen of andere facetten die horen bij het bouwen van een woning en het inhuren van een meubelleverancier? Het is zo gedaan in het hulpcentrum op Wonend.nl. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met het bouwen van een woning en een meubelaanbieder? Laat de overige bezoekers van deze website profiteren van je kennis en deel je ervaring in het hulpcentrum van Wonend.nl!

Verbouwen: meubel-hulpcentrum

Ben je bezig met het verbouwen van je woning of heb je plannen voor een renovatie en heb je daarbij iets te maken met een meubelleverancier? Ga dan eens kijken in ons hulpcentrum of je geholpen kunt worden door de overige bezoekers van deze website. Wil je graag andere bezoekers helpen met jouw ervaringen of kennis over meubelzaken? Doe het dan meteen in ons hulpcentrum.

Verhuizen: nieuwe meubels

Verhuisadvies nodig? Kijk dan eens in het hulpcentrum of de overige bezoekers wat voor je kunnen betekenen! In ons hulpcentrum kunnen ervaringen die zijn opgedaan met verhuizingen worden uitgewisseld met de andere aanwezigen op Wonend.nl.