Loodgieters: nuttige adviezen?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een renovatie of ga je binnenkort verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plek vind je altijd belangrijke voorlichting en nuttige suggesties, waardoor je dure missers vermijdt en euro's bespaart! Zo kun je hier niet alleen terecht voor tips, maar heb je ook de kans om, gratis en vrijblijvend, offertes aan te vragen van loodgieters in jouw buurt.

Nieuwste artikelen

3 dingen waar u op moet letten bij het kopen van een combiketel

Heeft u een oude cv-ketel in huis? Dan is het verstandig om deze te vervangen. Op een gegeven moment zal de gasrekening namelijk steeds hoger worden. Een nieuwe combiketel is...»

3 dingen waar u op moet letten bij het kopen van een combiketel

Loodgieter tips voor het verbouwen van de keuken

Een keuken verbouwen of renoveren is een behoorlijke, maar duurzame investering. Je kunt kiezen voor een geheel nieuwe keuken of het inpassen van nieuwe onderdelen aan de...»

3 dingen waar u op moet letten bij het kopen van een combiketel

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Een betrouwbare loodgieter kies je zo!

Je sanitair, verwarmingselement, waterleidingen of CV ketel zijn gevoelige onderdelen in je huis, welke om de zoveel tijd behoefte kunnen hebben aan onderhoud of reparatie. Voor dit onderhoud of de reparatie laat je een loodgieter langs komen, die alle apparatuur weer naar behoren laat werken. Maar hoe weet je zeker dat je een loodgieter in huis haalt met verstand van... »

Loodgieter geeft tips: wanneer moet ik mijn leidingen laten verleggen?

Het kan zijn dat de leidingen zich bevinden op een plek waar je er niet zo gelukkig mee bent. Het kan dan om tal van leidingen gaan, zo vertelt ons het loodgietersbedrijf uit Schiedam . Vaak gaat het echter om waterleidingen. Maar waarom zou je die moeten verleggen?... »

Rioolproblemen oplossen

Niets is vervelender dan een slechte geur in uw woning, het overlopen van water een nog grotere ramp. Om dit te voorkomen zijn er enkele praktische tips die u kunt aanhouden om er voor de zorgen dat het afvoersysteem in uw woning goed werkt. Als je dan toch een probleem met... »

De voordelen van een gescheiden riolering

Gescheiden rioolstelsel wil zoveel zeggen dat regenwater en afvalwater worden afzonderlijk  afgevoerd. Dit in tegenstelling tot de traditionele rioolstelsel waar regenwater en afvalwater samen in één buis terecht komen. Gescheiden rioolstelsel zorgt er... »

Lekkage in huis? Bel een loodgieter

Heb je op de badkamer, in de tuin of in de keuken ergens een lek zitten dat je niet weet hoe te fixen? Wordt de waterschade steeds erger en valt het probleem te wijten aan een verstopt putje van de wasbak of een van de waterleidingen? Of is de oorzaak onbekend? Laat een... »

Waar let u op bij het inhuren van een betrouwbare loodgieter?

Bent u momenteel bezig met het aanleggen of verleggen van leidingen voor een nieuw-, aan- of verbouw in huis? Heeft u last van een lekkage of verstopping, waarbij u de hulp van een professionele loodgieter goed zou kunnen gebruiken? Of bent u om andere redenen op zoek naar een vakman? Vaak kan een loodgieter bij u in de buurt hulp bieden! Waar dient u echter op te letten... »

Wat moet u doen bij een verstopping?

Een verstopping is voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen, naast bijvoorbeeld een lekkage. Niet alleen is het lastig om een verstopping zelf te verhelpen, ook brengt het vaak... »

Wanneer moet je zeker een loodgieter inschakelen?

Wanneer je een eigen woning bezit is het erg vervelend als er narigheid ontstaat, bijvoorbeeld een lekkage. Vaak wil je niet al te veel kwijt zijn aan het repareren van kapotte situaties en ga je... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadvies

Loodgieter nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar loodgieters bij jou in de provincie en vergelijk de offertes! Daarnaast lees je op de website handige voorlichting en adviezen over alle andere aanbieders die zijn betrokken bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin heeft te maken.

Verbouwen met een loodgieter

Ga je verbouwen en zoek je een loodgieter? Speur dan via Wonend.nl naar loodgietersbedrijven in jouw provincie en vraag meteen, helemaal gratis en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en tips over verbouwingen eens rustig op de website.

Verhuizen

Ga je verhuizen en heb je daarbij een loodgieter nodig? Laat je dan van tevoren goed voorlichten door Wonend.nl! Of het nu om emigreren gaat of een zo betaalbaar mogelijke verhuizing: wij helpen je met alle plezier. Waar vind je in jouw provincie loodgieters? Kom erachter via de website, vraag direct kosteloos offertes aan en neem je tijd voor het benaderen van een loodgietersbedrijf.