Hoogeveen Vastgoed Service

4 bezoekers hebben gezocht naar Hoogeveen Vastgoed Service en geven gemiddeld een

Naam
Hoogeveen Vastgoed Service
Adres
Ploegschaar 54
Postcode
8256 SM
Plaats
Biddinghuizen
E-mail
info@hoogeveenvastgoedservice.nl

Aanvullende contactgegevens

Omschrijving:

HOOGEVEEN VASTGOED SERVICE.... uw (tweede) woning is onze zorg!


Eigenlijk staat dit voor alles waar wij voor staan en wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn gespecialiseerd in alle bouwfacetten aangaande de recreatiewoningen, maar voor de reguliere woningbouw kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

 

Bij veel verbouwingen komt vaak meer kijken dan men vooraf had gedacht. Niks vervelenders dan voor een onvoldongen feit staan. Welke vergunningen zijn hiervoor nodig? Welke aannemer moet ik kiezen? Hoe staat het met de loodgieter? Wie legt mijn tuin aan? Waar moet ik zijn voor de vloer / tegeltjes / keuken / sanitair? Allemaal belangrijke vragen waar u zich niet druk om hoeft te maken, want dat is namelijk onze kracht. Bij ons wordt elke opdracht van A tot Z geregeld. Op alle vragen aangaande facetten in & rondom uw woning kunnen wij u van professioneel advies voorzien. Van een kleine aanpassing tot een flinke renovatie, van een leiding verleggen tot een complete badkamerrenovatie.

 

Wij werken nauw samen met gespecialiseerde bedrijven, welke hun vak professioneel uitoefenen. Maar als erkend Sterkin installateur voeren wij uiteraard al uw loodgieterswerkzaamheden zelf uit. Hierbij zult u onze 20 jaar ervaring en deskundigheid terug vinden in het resultaat.  

 

Wij hebben de expertise en deskundigheid om u alle zorgen uit handen te nemen. U heeft altijd maar één aanspreekpunt en wij realiseren dàt wat u wenst!

 

Van plan tot realisatie!

Bestaat sinds : 2011

Aangesloten bij : UNETO-VNI

Specialisme : alle bouwfacetten aangaande de recreatiewoningen

Auteur Wonend.nl : Nee

Geschreven artikelen

Deze auteur heeft geen artikelen geplaatst

Reviews

Schrijft u misschien de eerste Review voor dit bedrijf?