Kozijnen: handige suggesties?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een renovatie of wil je gaan verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plaats vind je relevante informatie en praktische tips, waardoor je onnodige misstappen voorkomt en euro's kunt overhouden! Zo vind je hier niet alleen handige adviezen, maar heb je ook de optie om, geheel gratis en vrijblijvend, offertes aan te vragen van kozijnenleveranciers in jouw regio.

Zoek op provincie

Nieuwste artikelen

Kunststof kozijnen icm HR++ glas: Flinke besparing

Met een slecht geïsoleerde woning stookt u voor de buitenlucht. Door uw woning te isoleren, wordt de warmte beter vastgehouden in huis. Dat scheelt veel energie. Isoleren...»

Kunststof kozijnen icm HR++ glas: Flinke besparing
kozijnen glas besparing HR++

Verbouwen? Consument kan meer profiteren van btw verlaging in de bouw

Ondanks de invoering van de btw regeling op 1 oktober 2010 is het voor veel consumenten niet duidelijk waar nou precies het meeste voordeel te halen valt.  ...»

Kunststof kozijnen icm HR++ glas: Flinke besparing
verlaging btw in de bouw

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Kozijn nodig? Vergelijk prijzen & materialen

Ben je op zoek naar een nieuw kozijn? Op Wonend.nl heb je de ideale mogelijkheid om je van tevoren uitgebreid te laten informeren. Zo kun je hier van alles vinden over de voor- en nadelen van de verschillende materialen ( kozijnhout , -kunststof en -aluminium) én kun je, geheel kosteloos en volledig vrijblijvend, offertes aanvragen van meerdere leveranciers tegelijk.... »

kozijn prijzen

Kozijnen: prijzen & materialen vergelijken?

Op Wonend.nl vind je alles wat je wilt en moet weten over kozijnen: prijzen, materialen, tips en informatie. Zo kun je geheel kosteloos en vrijblijvend binnen een paar minuten offertes aanvragen van kozijnenleveranciers in je eigen omgeving door alleen je adresgegevens en het... »

kozijnen prijzen

Kozijnen vervangen? Prijzen, advies & info via Wonend.nl

Wil je je kozijnen vervangen? Daar komt behoorlijk wat bij kijken. Voor welk materiaal kies je? Hout, aluminium, kunststof ? En bij welke kozijnenleverancier in de buurt ben je het beste af? Op die vragen krijg je met Wonend.nl een antwoord. Hier lees je namelijk van alles... vervangen van kozijnen »

kozijnen vervangen prijzen

Kozijnen: van Belisol t/m Weru

Schipper kozijnen Als je boven de rivieren woonachtig bent, is de kans vrij groot dat je weleens hebt gehoord van Schipper Kozijnen. Bij Schipper kun je terecht voor aluminium en kunststof kozijnen voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. Schipper Kozijnen is... »

kozijnen belisol weru

Aanschaffen kozijnen: 6 Tips voor een flinke besparing

Als je je best doet kan je heel wat geld besparen op het vervangen van je kozijnen. Zo zijn er bijvoorbeeld besparingen te realiseren van wel 30%! Begin eens met het vergelijken van prijzen van de kozijnen via Wonend.nl. Zeker dat er flinke prijsverschillen te zien zijn!... »

kozijnen aanschaffen besparen

Hang- en sluitwerk van kozijnen: het SKG-keurmerk

Ben je op zoek naar kozijnen met hang- en sluitwerk dat bestand is tegen inbraak? Speciaal daarvoor is het SKG-keurmerk. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke organisatie die beveiligingsproducten test en ze aan de hand daarvan in categorieën indeelt met betrekking tot inbraakwerendheid. Kozijnen krijgen een SKG-label als het hang- en... »

hang- en sluitwerk kozijnen

Subsidie op kozijnen vervangen

Isolatiewerkzaamheden aan woningen die ouder zijn dan 2 jaar, vallen per 1 juli 2009 onder een ander BTW tarief. Isolatiewerkzaamheden die gericht zijn op energiebesparing zullen onder het 6% BTW...vervangen van kozijnen subsidie »

subsidie kozijnen vervangen

Raamkozijn: Uitgebreide informatie over raamkozijnen vervangen

Raamkozijnen zijn de lijsten rondom de ramen van je woning. Een raamkozijn kan een groot deel van de aanblik van je woning bepalen en het is dus ook van groot belang dat je het raamkozijn goed...raamkozijn vervangen »

raamkozijn raamkozijnen vervangen

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadvies

Nieuwe kozijnen nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar kozijnenaanbieders bij jou in de omgeving en vergelijk de offertes! Daarnaast lees je op deze website bruikbare informatie en advies over alle andere aanbieders die betrokken zijn bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin heeft te maken.

Verbouwen: nieuwe kozijnen

Ga je verbouwen en zoek je een kozijnenleverancier? Zoek dan via Wonend.nl naar bedrijven in jouw omgeving en vraag direct, volledig kosteloos en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rustig rond op Wonend.nl.

Verhuizen en nieuwe kozijnen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een kozijnenaanbieder nodig? Laat je dan eerst goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar een ander land gaat of een zo voordelig mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw omgeving leveranciers van kozijnen? Kom het te weten via deze website, vraag zo snel mogelijk gratis offertes aan en neem genoeg tijd voor het inschakelen van een kozijnenaanbieder.