Kozijnen: handige suggesties?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een renovatie of wil je gaan verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plaats vind je relevante informatie en praktische tips, waardoor je onnodige misstappen voorkomt en euro's kunt overhouden! Zo vind je hier niet alleen handige adviezen, maar heb je ook de optie om, geheel gratis en vrijblijvend, offertes aan te vragen van kozijnenleveranciers in jouw regio.

Zoek op provincie

Nieuwste artikelen

Kozijnen: de voor- en nadelen van kunststof, aluminium en hout

Als je een nieuwe woning gaat laten bouwen of om een andere reden op zoek bent naar nieuwe kozijnen, is het in de eerste plaats zaak om een keuze te maken uit de verschillende...»

Kozijnen: de voor- en nadelen van kunststof, aluminium en hout

Kozijnen vervangen

Neutraal advies Het advies van de kozijn-leverancier of de aannemer speelt een flinke rol in de keuze van het juiste kozijn. Het beste advies kun je krijgen van een...»

Kozijnen: de voor- en nadelen van kunststof, aluminium en hout

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Kozijnen kopen: op welke keurmerken moet je letten?

Ben je van plan om nieuwe kozijnen aan te schaffen? Of je nu graag houten, kunststof of aluminium kozijnen wilt aanschaffen: het is belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de kozijnen, waardoor je onder andere beter wordt beschermd tegen inbraken en natuurlijk jarenlang vooruit kunt. Wat zijn de belangrijkste keurmerken die je de zekerheid geven van... »

Houten kozijnen: waarom wel?

Ben je, om welke reden dan ook, toe aan nieuwe kozijnen en wil je graag weten voor welk materiaal je het beste kunt kiezen? Kozijnen bestaan grofweg uit drie materialen: kunststof, aluminium en hout. Op die laatste gaan we hieronder kort in: wat zijn de belangrijkste... »

Plaats dubbel glas

Zit er in jouw huis nog enkel glas? Dan gaat er veel warmte verloren. Dat voel je zelf waarschijnlijk wel. Als je vlakbij het raam staat of zit voel je het wellicht regelmatig tochten. Om binnen een aangename temperatuur te krijgen moet je de verwarming vaak extra hoog... »

10 kozijnen tips waar je niet zonder kan

10 tips voor je kozijnen waar je niet zonder kan! Heb je je goed laten informeren over de verschillende mogelijkheden in materiaalkeuze voor je kozijnen? Het kiezen van nieuwe materialen voor je nieuwe kozijnen is erg belangrijk omdat het moet passen... 10 kozijnen tips waar je niet zonder kan »

10 kozijnen tips waar je niet zonder kan

Kozijnen - Totaalgids voor je kozijn Deel 2

Je kozijnen repareren of vervangen is geen makkelijke klus. Hiervoor kan je beter een vakman inschakelen, tenzij je natuurlijk erg handig bent. Soms moet je het hele kozijn vervangen, maar soms is het al voldoende wanneer je de dorpel vernieuwd. Wanneer je het hele kozijn... Kozijnen - Totaalgids voor je kozijn Deel 2 »

Kozijnen - Totaalgids voor je kozijn Deel 2

Nieuwe kozijnen verdien zo je terug!

Wanneer je je kozijnen vervangt zal je over de gehele levensduur van de kozijnen al tienduizenden euro’s besparen. Doordat de kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn zal je geen hoge periodieke onderhoudskosten gepresenteerd krijgen, die natuurlijk altijd net op het verkeerde moment komen.   Wanneer je zelf onderhoud uitvoert zal je naast alle materiaalkosten...besparen met je kunststof kozijnen »

besparen met je kunststof kozijnen

Kozijnen - Totaalgids voor je kozijn Deel 1

Je kozijnen repareren of vervangen is geen makkelijke klus. Hiervoor kan je beter een vakman inschakelen, tenzij je natuurlijk erg handig bent. Soms moet je het hele kozijn vervangen, maar soms...Kozijnen – Totaalgids voor je kozijn Deel 1 »

Kozijnen – Totaalgids voor je kozijn Deel 1

Kozijnen vervangen: milieubewuste keuze van je kozijn

  Het advies van de kozijn-leverancier of de aannemer speelt een flinke rol in de keuze van het juiste kozijn. Het beste advies kun je krijgen van een leverancier die zowel aluminium,...Kozijnen vervangen? Lees meer... »

kozijnen vervangen

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadvies

Nieuwe kozijnen nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar kozijnenaanbieders bij jou in de omgeving en vergelijk de offertes! Daarnaast lees je op deze website bruikbare informatie en advies over alle andere aanbieders die betrokken zijn bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin heeft te maken.

Verbouwen: nieuwe kozijnen

Ga je verbouwen en zoek je een kozijnenleverancier? Zoek dan via Wonend.nl naar bedrijven in jouw omgeving en vraag direct, volledig kosteloos en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rustig rond op Wonend.nl.

Verhuizen en nieuwe kozijnen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een kozijnenaanbieder nodig? Laat je dan eerst goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar een ander land gaat of een zo voordelig mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw omgeving leveranciers van kozijnen? Kom het te weten via deze website, vraag zo snel mogelijk gratis offertes aan en neem genoeg tijd voor het inschakelen van een kozijnenaanbieder.