Kozijnen: handige suggesties?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een renovatie of wil je gaan verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plaats vind je relevante informatie en praktische tips, waardoor je onnodige misstappen voorkomt en euro's kunt overhouden! Zo vind je hier niet alleen handige adviezen, maar heb je ook de optie om, geheel gratis en vrijblijvend, offertes aan te vragen van kozijnenleveranciers in jouw regio.

Zoek op provincie

Nieuwste artikelen

Aluminium kozijnen; de voordelen

Aluminium kozijnen worden minder vaak toegepast dan kozijnen van kunststof of van hout. Toch hebben aluminium kozijnen veel voordelen en is er de afgelopen jaren hard gewerkt...»

Aluminium kozijnen; de voordelen

Kozijnen laten vervangen? Hier moet je op letten!

Als je je kozijnen gaat vervangen, is het niet alleen belangrijk dat de uitstraling van je nieuwe kozijnen past bij je woning. Er zijn een aantal functionele voorwaarden die...»

Aluminium kozijnen; de voordelen

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

De vele voordelen van kunststof kozijnen

Nog niet zo heel lang geleden werden houten kozijnen het meest verkocht, maar dat is tegenwoordig anders: hout is voorbijgestreefd door kunststof. Dankzij allerlei technologische ontwikkelingen is het bijzonder aantrekkelijk om te kiezen voor kunststof kozijnen, al is het alleen maar omdat ze vaak zodanig kunnen worden geproduceerd dat ze qua uiterlijk nauwelijks... »

Kozijnen: het belang van onderhoud

Het is belangrijk om bij de aanschaf van nieuwe kozijnen niet overhaast te werk gaan. Je wilt immers de beschikking hebben over stijlvolle, duurzame en solide kozijnen. Het is echter een misverstand om te denken dat je klaar bent als de kozijnen zijn geplaatst. Waarom en hoe... »

Nieuwe kozijnen; vergunning nodig?

Je zou er misschien niet meteen aan denken als je je kozijnen of gevelpaneel gaat vervangen, maar soms is het wel degelijk nodig om daarbij een vergunning aan te vragen. Maar wanneer heb je dan precies zo’n omgevingsvergunning nodig? Hieronder lees je het!  ... »

Kozijnen ventileren: 24 uur per dag

Bij de aanschaf van kozijnen is het natuurlijk belangrijk om te letten op zaken zoals de kwaliteit van het materiaal, het glas, isolatie, inbraakgevoeligheid en natuurlijk de prijs. Realiseer je daarnaast echter ook dat goede ventilatiemogelijkheden minstens zo belangrijk... »

Nieuwe kozijnen? Let op het Politie Keurmerk Veilig Wonen!

Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Wie nieuwe kozijnen moet aanschaffen, doet er goed aan om te letten op een aantal kenmerken. Bijvoorbeeld: hoe lang heb je er plezier van, hoe zit het met de isolatiewaarde en hoe goed zijn de kozijnen bestand tegen inbraken? In dit... »

De voordelen van kunststof kozijnen

Ben je hard toe aan nieuwe kozijnen , maar twijfel je nog over het materiaal? De meest gebruikte materialen voor kozijnen zijn hout, aluminium en kunststof. Die laatste soort is tegenwoordig bijzonder populair, maar waarom eigenlijk? Je leest het hieronder. Naar je kozijnen heb je na de plaatsing het liefst zo min mogelijk omkijken. Wat dat betreft zit je gebakken... »

3 voordelen van rolluiken

Als je van plan bent om zonwering aan te schaffen, heb je de keuze uit meer soorten dan je aanvankelijk wellicht vermoedde. Van screens tot en met uitvalschermen en van markiezen tot en met... »

Nieuwe kozijnen? Vergeet de isolatie niet!

Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen? Dan zal het hoogstwaarschijnlijk een keuze worden tussen hout, aluminium en kunststof. Het ene materiaal scoort beter op het gebied van isolatie, het andere... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadvies

Nieuwe kozijnen nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar kozijnenaanbieders bij jou in de omgeving en vergelijk de offertes! Daarnaast lees je op deze website bruikbare informatie en advies over alle andere aanbieders die betrokken zijn bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin heeft te maken.

Verbouwen: nieuwe kozijnen

Ga je verbouwen en zoek je een kozijnenleverancier? Zoek dan via Wonend.nl naar bedrijven in jouw omgeving en vraag direct, volledig kosteloos en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rustig rond op Wonend.nl.

Verhuizen en nieuwe kozijnen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een kozijnenaanbieder nodig? Laat je dan eerst goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar een ander land gaat of een zo voordelig mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw omgeving leveranciers van kozijnen? Kom het te weten via deze website, vraag zo snel mogelijk gratis offertes aan en neem genoeg tijd voor het inschakelen van een kozijnenaanbieder.