Kozijnen: handige suggesties?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een renovatie of wil je gaan verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plaats vind je relevante informatie en praktische tips, waardoor je onnodige misstappen voorkomt en euro's kunt overhouden! Zo vind je hier niet alleen handige adviezen, maar heb je ook de optie om, geheel gratis en vrijblijvend, offertes aan te vragen van kozijnenleveranciers in jouw regio.

Zoek op provincie

Nieuwste artikelen

Meer licht, lucht en ruimte met een schuifpui

Op zoek naar een snelle manier om je woonkamer of keuken om te toveren tot een open en heldere ruimte? Door je kozijnen aan de achterzijde van het huis te vervangen door een...»

Meer licht, lucht en ruimte met een schuifpui

Vervang of repareer kozijnen op tijd!

In de wintermaanden hebben kozijnen veel te voorduren: regen, vrieskou en sneeuw tasten het hout, aluminium of kunststof aan. Het is daarom aan te raden om nog voor deze...»

Meer licht, lucht en ruimte met een schuifpui

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Op zoek naar hardhouten kozijnen? Let op het FSC-keurmerk!

Hardhouten kozijnen worden steeds populairder: ze geven je woning een authentieke uitstraling en worden aan de hand van jouw specifieke wensen perfect op maat gemaakt . Hardhouten kozijnen zijn gemaakt van sterk en duurzaam exotisch hardhout wat voor een optimale isolering zorgt. Bij de aanschaf van deze soort kozijnen is het belangrijk om op het FSC-keurmerk te... »

Kozijnen vervangen: schakel professionals in!

Zijn je kozijnen versleten en duidelijk toe aan vervanging? Een klus die beter geklaard kan worden door een echte professional die verstand van zaken heeft.  Hoe gaat het vervangen van kozijnen in zijn werk en waar moet je rekening mee houden? Bij het vervangen van... »

Serre bouwen? Enkele tips!

Wil je graag een serre aan je huis laten bouwen? Slim, want een serre zorgt voor veel extra woonplezier en -comfort. Naast extra licht en ruimte, zorgt een serre er ook voor dat je het hele jaar door van je tuin kunt genieten. Bovendien levert een serre een... »

Kozijnen: zorg voor ventilatie!

Bij het kiezen van nieuwe kozijnen let je vooral op de kwaliteit van het materiaal, de isolatiewaarde, de beglazing, inbraakgevoeligheid en prijs. Wat vaak vergeten wordt -maar zeker niet minder belangrijk is- zijn de ventilatiemogelijkheden van het kozijn! Noodzaak... »

Tijd voor zonwering!

Heerlijk! De zomer is nu echt begonnen. De zon schijnt volop en het wordt dus tijd voor goede zonwering. Er is volop keus in zonwering, maar wat is de juiste zonwering voor jou en jouw huis? Wij zetten hieronder de belangrijkste soorten zonwering op een rijtje, zodat je... »

Kozijnen en beglazing

Toe aan nieuwe kozijnen?  Dan zal je allereerst een keuze in het soort materiaal dienen te maken.  De materiaalkeuze is afhankelijk van je wensen en behoeften. Vind je isolatie belangrijk? Dan is het ene materiaal meer geschikt dan het andere, hetzelfde geldt voor zaken als inbraakpreventie, maar ook je smaak speelt een belangrijke rol. De glassoorten daarentegen... »

Nieuwe kozijnen: kies voor goede ventilatie!

Bij het aanschaffen van nieuwe kozijnen is het uiteraard belangrijk om te letten op zaken als de kwaliteit van het materiaal, de isolatie, het glas, inbraakgevoeligheid en natuurlijk de prijs.... »

Kozijnen: hout, kunststof of aluminium?

Heb je nieuwe kozijnen nodig? Bekijk in eerste plaats welk materiaal het beste bij jou en je huis past. Hout, kunststof of aluminium; elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Om je te helpen... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadvies

Nieuwe kozijnen nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar kozijnenaanbieders bij jou in de omgeving en vergelijk de offertes! Daarnaast lees je op deze website bruikbare informatie en advies over alle andere aanbieders die betrokken zijn bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin heeft te maken.

Verbouwen: nieuwe kozijnen

Ga je verbouwen en zoek je een kozijnenleverancier? Zoek dan via Wonend.nl naar bedrijven in jouw omgeving en vraag direct, volledig kosteloos en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rustig rond op Wonend.nl.

Verhuizen en nieuwe kozijnen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een kozijnenaanbieder nodig? Laat je dan eerst goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar een ander land gaat of een zo voordelig mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw omgeving leveranciers van kozijnen? Kom het te weten via deze website, vraag zo snel mogelijk gratis offertes aan en neem genoeg tijd voor het inschakelen van een kozijnenaanbieder.