Keukens: nuttige adviezen?

Ga je een woning bouwen, begin je aan een verbouwing of is er een verhuizing op komst? Lees dan alles over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze website vind je altijd belangrijke voorlichting en handige suggesties, waardoor je kostbare misstappen verhindert en euro's overhoudt! Zo heb je hier ook de optie om, volledig kosteloos en zonder verplichtingen, offertes aan te vragen van keukenaanbieders in jouw omgeving.

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Eet je gezond met een pizza oven

Het is een opkomende trend: de pizza oven. Nu vraag je je natuurlijk af hoe een pizza in hemelsnaam kan bijdragen aan een gezonde levensstijl, maar het kan! Er zijn talloze varianten van gezonde pizza’s met gezonde bodems. Daarnaast is een pizza oven niet alleen geschikt om pizza’s te bakken, zelfs appeltaart doet het goed in de pizza oven. Lees in dit artikel... »

Een afvoer plaatsen in uw keuken door een loodgieter

Het kan om diverse redenen voorkomen dat u een afvoer wil laten plaatsen in de keuken. Een keuken wordt gemiddeld na tien tot vijftien jaar vervangen. De keuken is dan meestal nog niet echt op en echt toe aan vervanging, maar wij zijn dan wel toe aan een nieuwe keuken. Vaak... »

Bijenwasdoek - een milieuvriendelijk alternatief

Kent u bijenwasdoek? Het is een doek van katoen, bijenwas en jojobaolie en heel geschikt om voedsel in te bewaren. Een uitstekend alternatief voor plasticfolie en niet zo moeilijk zelf te maken. Al dat plastic om ons voedsel begint mij steeds meer tegen te staan. Bij tijd... »

Wat zijn de mogelijkheden van een keuken?

Gaat u intrek nemen in een nieuwe woning of wilt u gewoon aan de slag met uw huis? Dan zult u in sommige gevallen de huidige keuken aan moeten pakken. In sommige gevallen is het helemaal slopen en heropbouwen van uw keuken echter niet nodig, maar heeft u voldoende aan... »

Kies je nieuwe keuken volgens de laatste trends

Ga je dit jaar je keuken vervangen of krijg je een nieuw huis en moet daar een nieuwe keuken in? Het uitzoeken van een keuken vergt veel aandacht en er zijn heel wat zaken waar je rekening mee moet houden. Tijd om inspiratie op te doen, op het gebied van de nieuwste trends... »

Tips om je koelcel schoon te houden

Een koelcel is een ontzettend nuttig product voor elke onderneming gericht op horeca of het opslaan en de verkoop van producten die gekoeld bewaard dienen te worden. In principe blijft de koelcel redelijk schoon tijdens gebruik, maar met het werken in de koelcel kan er wel eens het een en ander vallen. Om de koelcel gewoon schoon te houden gedurende het gehele jaar zijn er... »

Tips voor het aanschaffen voor een nieuwe keuken

Als je een nieuwe keuken wilt gaan aanschaffen zijn er veel verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Je kan je hierbij laten adviseren door een specialist of zelf ideeën opdoen via... »

Hygiëne in de koelcel

Een belangrijk aspect binnen een horecaonderneming of een groothandel is de hygiëne. Zo zijn er talloze regels en wetten waar bedrijven zich aan moeten houden om mensen en partijen ervan te... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadviezen over je nieuwe keuken

Nieuwe keuken nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar keukenleveranciers bij jou in de buurt en hou de offertes tegen het licht! Bovendien vind je op Wonend.nl nuttige voorlichting en tips over alle overige leveranciers die zijn betrokken bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin te maken heeft.

Nieuwe keuken: verbouwsuggesties

Ga je verbouwen en wil je graan een nieuwe keuken? Speur dan via deze website naar keukenleveranciers in jouw regio en vraag direct, geheel gratis en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en adviezen over verbouwingen eens rond op deze website.

Verhuisadvies

Ga je verhuizen en heb je daarbij een keukenleverancier nodig? Laat je dan van tevoren goed inlichten door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar het buitenland gaat of een zo goedkoop mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw buurt keukens? Ontdek het via deze website, vraag meteen gratis offertes aan en neem genoeg tijd voor het inschakelen van een keukenaanbieder.