Hypotheken: bruikbare adviezen?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een verbouwing of ben je van plan om te gaan verhuizen? Lees dan alles over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze website kun je terecht voor relevante info en bruikbare adviezen, waardoor je dure fouten vermijdt en euro's kunt uitsparen! Zo heb je hier ook de gelegenheid om, volledig gratis en zonder verplichtingen, offertes aan te vragen van hypotheekaanbieders in jouw regio.

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

De financiering van een woning

De aanschaf van een woning is natuurlijk fantastisch, maar er moet natuurlijk ook een hoop geld neer worden gelegd. Doordat de huizenmarkt ook op zijn gat heeft gelegen, krijgt u te maken met een aantal veranderingen op de woningmarkt. Om op een verstandige manier om te springen met de financiering moet u voldoende informatie tot u nemen, zodat u zeker weet dat u weet heeft... »

Het financieren van een verbouwing

Bent u van plan om uw huidige woning te verbouwing? Of gaat u intrek nemen in een nieuwe woning en weet u vooraf al dat er het één en ander aan versleuteld moet worden? Dan moet dit natuurlijk op een verstandige manier worden gefinancierd, zodat er in de... »

Een huis kopen is een droom die waarheid wordt

Een huis kopen is een droom van velen. In deze eigen regio aan de kust is het altijd zonnig en warm. Een huis kopen in het buitenland brengt veel regelwerk met zich mee. De Nederlandse huizenmarkt is immers totaal anders dan de meeste. Voor een deskundige begeleiding en... »

Een verbouwing financieren: de verbouwingshypotheek

Als je een nieuwe woning op het oog hebt, maar er moet nog veel aan gebeuren, kun je de verbouwing meefinancieren in de zogenaamde verbouwingshypotheek. Ook wanneer je in je huidige huis wilt verbouwen, kom je in aanmerking voor zo’n hypotheek. De... »

Vijf vragen die je absoluut aan je hypotheekadviseur moet stellen

Het kopen van een huis is altijd een spannende gebeurtenis in je leven. Niet zo gek ook, het gaat om jouw nieuwe thuis én om het lenen van een flink geldbedrag. Je wilt dus beslagen ten ijs komen wanneer je met de hypotheekadviseur afspreekt. Stel daarom zeker de... »

Hypotheekadvies

Om een eigen huis te kopen maak je gebruik van een lening, een hypotheek. Gedurende de looptijd van de hypotheek betaal je maandelijks een bedrag aan hypotheekrente, een bedrag voor de aflossing en eventueel premie voor de verzekeringen. Hypotheekadvies Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële beslissing die je niet zomaar doet. Het is... »

Hypotheekrente

De hypotheekrente is de vergoeding die je maandelijks betaalt voor de hypotheek. Dit is een percentage van de huidige hoofdsom. Een hypotheek bestaat uit verschillende onderdelen en nog niet... »

Kijk of je in aanmerking komt voor de NHG.

De NHG (Nationale Hypotheek Garantie) is een garantie die je kunt krijgen als je een lening afsluit bij de koop van een huis; een hypotheek dus. De NHG geeft kopers meer zekerheid bij de koop van... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwtips en hypotheekadvies

Hypotheekverstrekker nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar hypotheekaanbieders bij jou in de provincie en hou de offertes tegen het licht! Verder vind je op deze website praktische voorlichting en adviezen over alle overige aanbieders die zijn betrokken bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin heeft te maken.

Verbouwtips

Ga je verbouwen en zoek je een hypotheekverstrekker? Zoek dan via Wonend.nl naar aanbieders in jouw buurt en vraag direct, helemaal kosteloos en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en advies over verbouwingen eens rustig op de website.

Verhuizen: nieuwe hypotheek

Ga je verhuizen en heb je daarbij een hypotheekaanbieder nodig? Laat je dan eerst goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om emigreren gaat of een zo voordelig mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw omgeving hypotheken? Ontdek het via deze website, vraag meteen gratis offertes aan en neem voldoende tijd voor het inschakelen van een hypotheekaanbieder.