Schuifdeuren

Vind je schuifdeuren ouderwets? Iets van voor jouw tijd? Een misverstand dat Wonend graag uit de wereld wil helpen. Als je huis design uitstraalt  zijn schuifdeuren zowieso een must. De schuifdeur kan worden gebruikt om ruimtes te verdelen en worden veel ingezet als scheidingselement.

 

Er is ongelofelijk veel mogelijk met een schuifdeur. Met glas en houtpanelen? Of misschien in een prachtig palet van kleuren en zonder vloerrail? Alles (veel) is mogelijk. Ook geisoleerde brede schuifdeuren vind je tips over. Of een compleet schuifdeuren systeem

 

Op zoek naar schuifdeuren? Op Wonend vind je verschillende tips en artikelen die je helpen bij het kiezen of vervangen van je schuifdeur.

 

Via Wonend.nl zijn specialisetn aangesloten om je een zo voordelig mogelijke offerte aan te kunnen bieden. Keuze van deur gemaakt? Laat met één klik verschillende offertes tegelijk uitbrengen en kies de juiste vakman!

Nieuwste artikelen

Schuifdeuren in de wand, aan de wand, en wat nog meer?

Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld nieuwe binnendeuren , kun je natuurlijk kiezen voor traditionele deuren, maar ook schuifdeuren zijn wellicht een optie. In het buitenland...schuifdeuren in de wand »

schuifdeuren in de wand

Schuif-deuren op maat? Ga voor de beste prijs!

Schuifdeuren niet van deze tijd? Dacht het niet! Je kunt tegenwoordig je eigen schuifdeuren helemaal naar eigen wens laten maken. In elk huis, met z’n eigen stijl is er...Schuif-deuren op maat »

Schuifdeuren op maat gemaakt

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Van aluminium schuifdeuren t/m glazen schuifdeuren op maat

Schuifdeuren zijn verkrijgbaar vele uitvoeringen. Wonend helpt je bij het kiezen van de juiste schuifdeur. Waar hij ook geplaatst wordt. Via Wonend maak je altijd de juiste keus!

Ook glazen schuifdeuren vind je via Wonend.nl

Ook de glazen schuifdeuren vind je via Wonend.nl. Of misschien zoek je wel design schuifdeuren? Ook voor al deze verschillende deuren ben je op Wonend.nl aan het juiste adres. Slechts met één klik krijg je tot wel 6 offertes binnen.

Automatische schuifdeuren?

Ben je op zoek naar nieuwe schuifdeuren voor binnen Ook voor de prijzen van schuifdeuren kan je terecht op Wonend. Zoek je info over automatische schuifdeuren maken? Of ben je bang dat je iets niet lukt? Via het hulpcentrum kun je altijd je vragen kwijt over de schuif deur.

De prijzen kan je het beste gratis opvragen via het aanvragen van offertes. Je kunt dan snel en eenvoudig vergelijken wat de verschillende schuifdeuren prijzen zijn.