Deuren: praktische suggesties?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een verbouwing of ga je binnenkort verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plaats vind je relevante info en praktische tips, waardoor je kostbare misstappen vermijdt en euro's kunt besparen! Zo vind je hier niet alleen handige tips, maar heb je ook de optie om, kosteloos en vrijblijvend, offertes aan te vragen van deurenaanbieders in jouw omgeving.

Nieuwste artikelen

Wat is er belangrijk als je een slotenmaker nodig hebt?

We leven in een maatschappij waar je evenveel goede mensen als slechte mensen tegenkomt. Iedereen is zelf verantwoordelijk om hun eigen huis of bedrijf goed te beschermen. De...»

Wat is er belangrijk als je een slotenmaker nodig hebt?

Aandachtspunten bij de aanschaf van garagedeuren

Stel dat je op dit moment aan het rondkijken bent naar de verschillende garagedeuren die te koop zijn. Dan kan het, het geval zijn dat je door alle keuzes niet weet welke deur...»

Wat is er belangrijk als je een slotenmaker nodig hebt?

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Binnendeuren met glas: misschien iets voor jou?

Binnendeuren met glas zie je vandaag de dag in steeds meer woningen. Niet alleen voor de douche zie je ze vaak, maar ook bijvoorbeeld tussen de hal en woonkamer kom je steeds vaker glazen binnendeuren tegen. Deze zorgen niet alleen voor een betere lichtinval, maar ze geven je ook het gevoel dat de ruimtes groter worden. Binnendeuren met glas zijn bijvoorbeeld gemaakt van... »

binnendeuren met glas

Deuren: prijzen van openslaande deuren naar de tuin

Met tuindeuren kun je van je tuin een verlengstuk maken van je woonkamer, en andersom. Zo profiteer je niet alleen het hele jaar door van de verbeterde lichtinval in de kamer, maar loop je in de zomermaanden zo de tuin in en uit én verdwijnt de warmte ’s avonds... openslaande deuren prijs »

openslaande deuren prijs

CanDo deuren: betaalbaar en in elke stijl te koop

CanDo deuren zijn er in alle soorten en maten, van klassiek tot modern. Deuren van dit merk zijn relatief betaalbaar, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit van CanDo deuren te wensen overlaat. Hieronder lees je informatie over de binnendeuren, voordeuren, achterdeuren en... »

Cando deuren

Voordeuren: prijslijst van CanDo, Bruynzeel & Hormann

Is het tijd voor een nieuwe voordeur? Dan wil je je waarschijnlijk eerst rustig oriënteren en op internet naar de prijzen kijken van verschillende bekende merken. In dit artikel krijg je een indicatie van de prijslijst van de gerenommeerde merken CanDo, Bruynzeel en... »

Voordeuren prijslijst CanDo, Bruynzeel & Hörmann

Glazen voordeuren: kijk hier voor tips & informatie!

Steeds meer mensen vervangen hun traditionele houten of kunststof deuren in glazen voordeuren. In de eerste plaats ziet een voordeur van glas er natuurlijk hartstikke strak en modern uit, en daarnaast krijg je met glazen voordeuren uiteraard een stuk meer licht in je hal.... »

glazen voordeuren

Tuindeuren in plaats van ramen: lees hier waarom!

Speel je met de gedachte om de gevel met een raam tussen je woonkamer en de tuin te vervangen door tuindeuren? Het lijkt een flinke klus, maar toch hoeft die verbouwing vaak niet langer dan enkele dagen te duren. Sterker nog: de mogelijkheid bestaat zelfs dat de klus binnen 24 uur geklaard is. Na die ingreep zul je zien dat je woonkamer en tuin sterker dan ooit met elkaar... »

tuindeuren

Buitendeuren zelf plaatsen? Lees hier hoe het moet!

Buitendeuren hebben net als voordeuren veel invloed op het karakter en de uitstraling van je woning en zijn er ook in allerlei verschillende soorten, maten en materialen. Bij buitendeuren is het... »

buitendeuren zelf plaatsen

Kunststof of houten voordeuren? De visitiekaartjes van huizen!

Voordeuren vormen het visitekaartje van woningen, of het nu gaat om een villa of een rijtjeswoning. Omdat voordeuren voor een groot gedeelte de uitstraling van huizen bepalen, zijn de vormgeving... »

houten voordeuren

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadviezen

Nieuwe deuren nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar aanbieders van deuren bij jou in de regio en vergelijk de offertes! Daarnaast vind je op Wonend.nl bruikbare informatie en advies over alle andere aanbieders die betrokken zijn bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin te maken heeft.

Renovatie: nieuwe deuren

Ga je verbouwen en zoek je een deurenleverancier? Zoek dan via Wonend.nl naar bedrijven in jouw provincie en vraag direct, volledig kosteloos en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en suggesties over verbouwingen eens rustig rond op de website.

Verhuizen: nieuwe deuren

Ga je verhuizen en heb je daarbij een deurenleverancier nodig? Laat je dan van tevoren goed voorlichten door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar een ander land gaat of een zo goedkoop mogelijke verhuizing: wij helpen je met alle plezier. Waar vind je in jouw buurt deuren? Kom erachter via de website, vraag direct gratis offertes aan en neem je tijd voor het inschakelen van een deurenaanbieder.