Dakkapellen: nuttige adviezen?

Ga je een woning bouwen, begin je aan een renovatie of ben je van plan om te gaan verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Hier kun je terecht voor relevante voorlichting en praktische adviezen, waardoor je dure fouten voorkomt en euro's kunt overhouden! Zo kun je hier niet alleen terecht voor nuttige tips, maar kun je ook, volledig gratis en vrijblijvend, offertes aanvragen van aannemers in jouw buurt.

Zoek op provincie

Nieuwste artikelen

Voordelig een dakkapel plaatsen!

Het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen ouder dan twee jaar is vanaf 1 maart verlaagd van 21% naar 6%. Dit levert je een aanzienlijke...»

Voordelig een dakkapel plaatsen!

Een dakkapel: meer licht en ruimte in 1 dag!

Gebrek aan ruimte op je bovenverdieping of behoefte aan meer daglicht? Een dakkapel is de ideale oplossing om meer ruimte en licht in je huis te creëren. Hiermee stijgt...»

Voordelig een dakkapel plaatsen!

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Dakkapelopties en -accessoires

Vaak kiest men voor een dakkapel om meer licht en ruimte te creëren. Er wordt een dakkapel gekozen en geplaatst, maar de verschillende opties en accessoires die beschikbaar zijn voor een dakkapel worden niet uitvoerig bekeken. Er zijn tal van mogelijkheden en deze zijn zeker de moeite waard om te bekijken en te overwegen. Hieronder enkele punten die je mee kunt nemen... »

Nieuwe dakkapel? Volop mogelijkheden!

Overweeg je om een nieuwe dakkapel te laten plaatsen, waarmee je een nieuwe ruimte creëert die bijvoorbeeld als slaap- of werkkamer kan dienen? Welk doel je ook voor ogen hebt; met een nieuwe dakkapel bevorder je niet alleen het woongenot, maar zorg je ook voor een... »

De kosten van een dakkapel

Bij de beslissing om een dakkapel aan te schaffen ga je niet over één nacht ijs. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het kostenplaatje; een dakkapel koop je niet voor een paar tientjes. Hoewel zo’n uitbouw een flinke investering vergt, kun je al snel... »

Voordelen van de kunststof dakkapel

De kunststof dakkapel is de laatste tientallen jaren uitgegroeid tot de populairste dakkapel. Waarom is kunststof bij uitstek geschikt voor dakkapellen en wat levert u dat precies op? In dit artikel leest u waarom het ook voor u aantrekkelijk is om een kunststof dakkapel te... »

Dakkapel laten plaatsen in de winter?

Overweeg je om een dakkapel te laten plaatsen, maar wacht je liever tot de lente met de verbouwing? Dat is zeker niet nodig! Ook in de herfst- of wintermaanden is het namelijk gewoon mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen. Zodra de temperatuur weer stijgt en de dagen... »

Nieuwe dakkapel? Kies voor een tuimelraam!

Ben je van plan om een nieuwe dakkapel aan te laten bouwen of heb je klachten over de hoeveelheid licht die binnenkomt in je huidige dakkapel? De extra ruimte waarvan je met een dakkapel is natuurlijk heerlijk, maar zonder extra licht is die ruimte niet veel waard. Zorg daarom voor een optimale hoeveelheid lichtinval en kies voor een tuimelraam, waarmee je bovendien bent... »

Een oude dakkapel: verbouwen of vervangen?

Voor veel mensen is het een bekend probleem: de verouderde dakkapel vertoont mankementen. Lekkages, nauwelijks isolatie, het uiterlijk dat niet meer van deze tijd is… Kortom: er moet wat... »

Nieuwe dakkapel? Zonwering en andere gemakken

Als je ervoor kiest om een nieuwe dakkapel aan te laten bouwen, win je behoorlijk wat ruimte en schroef je de waarde van je woning in één klap flink omhoog. Maar wanneer zo’n... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadvies over dakkapellen

Nieuwe dakkapel nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar dakkapellen bij jou in de omgeving en hou de offertes tegen het licht! Verder lees je op de website handige informatie en suggesties over alle overige aanbieders die zijn betrokken bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin te maken heeft.

Verbouwen

Ga je verbouwen en zoek je een aannemer? Speur dan via Wonend.nl naar aannemersbedrijven in jouw buurt en vraag meteen, helemaal gratis en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en tips over verbouwingen eens rustig op Wonend.nl.

Verhuizen en dakkapellen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een aannemersbedrijf nodig? Laat je dan eerst goed inlichten door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar het buitenland gaat of een zo betaalbaar mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw regio aannemers? Ontdek het via deze website, vraag meteen kosteloos offertes aan en neem genoeg tijd voor het benaderen van een aannemer.