Dakkapellen: nuttige adviezen?

Ga je een woning bouwen, begin je aan een renovatie of ben je van plan om te gaan verhuizen? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Hier kun je terecht voor relevante voorlichting en praktische adviezen, waardoor je dure fouten voorkomt en euro's kunt overhouden! Zo kun je hier niet alleen terecht voor nuttige tips, maar kun je ook, volledig gratis en vrijblijvend, offertes aanvragen van aannemers in jouw buurt.

Zoek op provincie

Nieuwste artikelen

Drie mogelijkheden om je woonruimte te vergroten

Er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden om je huis te vergroten; van aanbouw en garage tot dakopbouw of carport. Voordat je een keuze maakt voor één van deze...»

Drie mogelijkheden om je woonruimte te vergroten

Een nieuwe dakkapel: wel of geen vergunning aanvragen?

De woonoppervlakte van je huis kun je met een dakkapel snel doen toenemen. Professionele bedrijven kunnen al binnen één à twee dagen een dakkapel op je...»

Drie mogelijkheden om je woonruimte te vergroten

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Binnen één dag een groter woonoppervlakte

Wil je deze winter graag nog wat meer leefruimte in huis creëren, maar heb je geen zin om wekenlang in de kou te zitten door een grote verbouwing? Kies er dan voor om een prefab dakkapel te laten installeren. Het grote voordeel van een prefab dakkapel is dat deze in een werkplaats gebouwd wordt en vervolgens binnen enkele uren op je woning geplaatst kan worden. Samen... »

De voordelen van een dakkapel

Heb je meer ruimte nodig door een gezinsuitbreiding of wil je graag een grotere en lichtere slaapkamer? Verhuizen is in deze situaties natuurlijk een optie. Maar doordat de huizenmarkt nog altijd op slot zit, kiezen steeds meer mensen er voor om hun huis te laten verbouwen.... »

Nieuwe dakkapel; vergunning nodig?

Wil je graag een nieuwe dakkapel laten plaatsen om meer ruimte te creëren en de waarde van je woning op te schroeven? Dan doe je er goed aan om je te verdiepen in de wet- en regelgeving die geldt voor verbouwingen. In dit artikel krijg je een idee van de regels waarmee... »

Een nieuwe dakkapel: hoe en wat kies je?

Pas als je van plan bent een dakkapel aan te schaffen, valt het je op hoeveel soorten er eigenlijk zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld hele kleine dakkapellen van kunststof en hout, maar ook uitbouwen die over de hele breedte van het huis lopen. Het is belangrijk te bedenken welke... »

Een nieuwe dakkapel plaatsen: wel of geen vergunning nodig?

Op bijna alle woningen in Nederland kan een dakkapel geplaatst worden. Maar let op: voor het plaatsen ervan heb je in sommige gevallen wél een bouwvergunning nodig. Voordat je aan de slag gaat is het dus erg belangrijk na te gaan of dit ook voor jouw te... »

Meer ruimte creëren? Plaats een dakkapel!

Wil je eindelijk eens die luxe werkkamer, extra kinderkamer of praktische logeerkamer realiseren? Welk doel je ook voor ogen hebt, met een dakkapel op zolder creëer je aanzienlijk meer licht en ruimte. Het plaatsen ervan heeft niet alleen voordelen voor uw leefruimte, maar ook voor de waarde van uw huis. Het beloopbare vloeroppervlak wordt namelijk uitgebreid, wat... »

Traditionele of prefab dakkapel?

Wil je je huis op een eenvoudige manier wat groter en lichter maken? Met een dakkapel creëer je simpel en vrij snel meer ruimte en licht. Er zijn verschillende manieren om een dakkapel te... »

De mogelijkheden van een dakkapel

Dat een dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht in je huis, is je natuurlijk bekend. Maar wat zijn nu precies de mogelijkheden die je dakkapel nog aangenamer maken dan hij al is? Hieronder... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwadvies over dakkapellen

Nieuwe dakkapel nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar dakkapellen bij jou in de omgeving en hou de offertes tegen het licht! Verder lees je op de website handige informatie en suggesties over alle overige aanbieders die zijn betrokken bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin te maken heeft.

Verbouwen

Ga je verbouwen en zoek je een aannemer? Speur dan via Wonend.nl naar aannemersbedrijven in jouw buurt en vraag meteen, helemaal gratis en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en tips over verbouwingen eens rustig op Wonend.nl.

Verhuizen en dakkapellen

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een aannemersbedrijf nodig? Laat je dan eerst goed inlichten door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar het buitenland gaat of een zo betaalbaar mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw regio aannemers? Ontdek het via deze website, vraag meteen kosteloos offertes aan en neem genoeg tijd voor het benaderen van een aannemer.