Beveiliging: praktische tips?

Ga je een huis bouwen, begin je aan een renovatie of is er een verhuizing op komst? Lees dan alles wat je moet weten over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze website vind je relevante voorlichting en nuttige adviezen, waardoor je dure fouten voorkomt en euro's kunt uitsparen! Zo vind je hier niet alleen nuttige adviezen, maar heb je ook de optie om, geheel gratis en vrijblijvend, offertes aan te vragen van beveiligingsbedrijven in jouw omgeving.

Nieuwste artikelen

Tips voor het beveiligen van je woning

In een tijd waarin inbrekers steeds gewelddadiger te werk gaan tijdens hun inbraken, is het van groot belang dat je een woning op de juiste manier beveiligt. Zo is het gebruik...»

Tips voor het beveiligen van je woning

Sleutel in de deur

Het is echt iedereen weleens overkomen. Je loopt weg en je gooit per ongeluk de deur achter je dicht. Het gevolg is dat de sleutel nog aan de andere kant ligt en je niet meer...»

Tips voor het beveiligen van je woning

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Je huis beveiligen met een bewakingscamera set

Ben je bang dat er misschien ingebroken gaat worden in je huis? Of heb je het idee dat je huis wel wat extra beveiliging kan hebben op het moment dat je zelf niet thuis bent? Dan is het goed om eens te kijken naar een bewakingscamera set . Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om je huis in de gaten te houden met een aantal camera’s. Je ziet dat meer mensen dit... »

Het belang van goede sloten voor uw woning

Veel woningbezitters onderschatten het belang van goede sloten op ramen en deuren in hun woning. Zonder goede sloten kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan bij een inbraak, zeker nu blijkt dat inbrekers steeds vaker en steeds meer geweld gebruiken. U moet toch niet aan de... »

Kies voor goede cilindersloten

In dit artikel vindt u uitleg en handige tips om de juiste cilindersloten te kopen. Aan de hand van dit artikel hopen wij dat u meer komt te weten over de verschillende typen cilindersloten. Waarom cilindersloten vervangen? De redenen om cilindersloten te... »

Welke soorten sloten passen het best bij mijn woning?

Het kan behoorlijk lastig zijn om de meest geschikte sloten voor de ramen en deuren in uw woning te vinden. Welke sloten gebruikt u bijvoorbeeld momenteel in uw deuren? Voor het schrijven van dit artikel spraken wij met de beste slotenmakers uit Nijmegen , die ons meer... »

De financiële en psychologische gevolgen van een woninginbraak

De gevolgen van een woninginbraak worden door veel mensen onderschat. Niet alleen heeft een woninginbraak financiële gevolgen, ook komen hier psychologische gevolgen bij kijken. Dit geldt zeker voor de woninginbraken die u zelf meemaakt als u thuis bent op het moment van... »

Inbraakpreventietips door de slotenmakers Utrecht

Hoe zorgt u er momenteel voor dat u inbrekers buiten de deur houdt? Wij spraken met de beste slotenmakers uit Utrecht , die ons meer konden vertellen over inbraakpreventie. Het wordt steeds belangrijker om uw woning goed te beveiligen, nu inbrekers steeds vaker en steeds meer geweld gebruiken tijdens woninginbraken. Niet alleen kunnen er waardevolle of dierbare voorwerpen... »

Handige beginner tips voor het gebruik van handgereedschap

Iedereen heeft thuis of in de schuur wel is een klus te doen. Bijvoorbeeld het in elkaar zetten van een kast. Het is niet alleen leuk om zelf dingen te repareren maar het bespaart ook veel geld.... »

Verzekeren van uw woning

Gaat u intrek nemen in een nieuwe woning? Of wilt u gewoon even kijken wat de mogelijkheden zijn van een verzekering? Dan moet u natuurlijk voldoende informatie opdoen omtrent het verzekering van... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwtips

Beveiliging nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar beveiligingsbedrijven bij jou in de buurt en hou de offertes tegen het licht! Daarnaast lees je op deze website nuttige voorlichting en advies over alle overige aanbieders die betrokken zijn bij een verbouwing, verhuizing of iets wat met jouw woning of tuin te maken heeft.

Verbouwadviezen en beveiligingstips

Ga je verbouwen en zoek je een beveiligingsbedrijf? Speur dan via Wonend.nl naar bedrijven in jouw omgeving en vraag direct, volledig gratis en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rond op deze website.

Verhuizen en beveiliging

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een beveiligingsbedrijf nodig? Laat je dan van tevoren goed inlichten door Wonend.nl! Of het nu om emigreren gaat of een zo goedkoop mogelijke verhuizing: wij helpen je met alle plezier. Waar vind je in jouw omgeving beveiliging? Kom het te weten via de website, vraag meteen kosteloos offertes aan en neem voldoende tijd voor het inschakelen van een beveiligingsbedrijf.