Badkamers: handige adviezen?

Ga je een woning bouwen, begin je aan een verbouwing of staat er een verhuizing gepland? Lees dan alles over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze plaats kun je terecht voor belangrijke info en tips, waardoor je onnodige missers verhindert en euro's overhoudt! Zo kun je hier niet alleen terecht voor bruikbare tips, maar heb je ook de kans om, volledig kosteloos en vrijblijvend, offertes aan te vragen van badkameraanbieders in jouw buurt.

Nieuwste artikelen

Met creativiteit meer ruimte in de badkamer

Na het doorbrengen van een werkdag in de drukte van deze moderne wereld, beschouwen meer en meer mensen de badkamer als de beste plek om te ontstressen en te relativeren. Dit...»

Met creativiteit meer ruimte in de badkamer

Fleur je inrichting op met houtlooktegels

De nieuwe trends op het gebied van tegels zijn dit jaar samen te vatten met één woord: natuurlijk. Het gebruik van natuurlijk materialen en designs is erg hip....»

Met creativiteit meer ruimte in de badkamer

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Trends in badkamerdesign

Overweegt u de badkamer te verbouwen? Het vernieuwen of moderniseren van uw badkamer is een investering die de moeite waard is. Niet alleen zult u genieten van al het comfort en gemak van een nieuw ontworpen badruimte, maar het zal ook waarde toevoegen aan uw woning. Als het gaat om een ​​badkamerverbouwing zijn er altijd verschillende opties. Een kleinere renovatie met... »

Trends in badkamerdesign Overweegt u de badkamer te verbouwen? Het vernieuwen of moderniseren van uw badkamer is een investering die de moeite waard is. Niet alleen zult u genieten van al het comfort en gemak van een nieuw ontworpen badruimte, maar het zal ook waarde... »

Thuis is ontspanning

Wanneer je thuis bent wil je het liefst kunnen ontspannen. Je thuis moet een baken van rust zijn, en dat is ook niet zo gek. In ons dagelijks leven worden we aldoor gebombardeerd met informatie, een snel leven en een rap tempo van alles om ons heen. De digitale eeuw is in... »

Tips voor het verbouwen van de badkamer

De interieurtrends voor woningen veranderen ieder jaar sterk, denk aan nieuwe kleuren, nieuwe materialen of geheel nieuwe stijlen! Niet alleen voor de woon- of slaapkamer, maar ook zeker voor de badkamer. Bent u momenteel bezig met de bouw van een nieuwe woning, of bent u... »

Het belang van een goed geventileerde badkamer

De badkamer is met stip op één de meest vochtige ruimte in jouw woning. De dampen die vrijkomen bij het douchen of het nemen van een bad en de eventuele aanwezigheid van een droger en/of wasmachine zorgt ervoor dat de badkamer een plaats is om goed in de gaten... »

Vloerverwarming in je badkamer!

Binnenkort van plan om je badkamer te gaan verbouwen? Mocht je nieuwe tegels willen gaan leggen, overweeg dan om misschien vloerverwarming te plaatsen. Wil je dit zelf ondernemen, dan lees je hier hoe je deze klus aan kunt pakken! Een vloerverwarming kan je maken van een leidingbuis. Hiervoor  heb je een aan- en afvoerleiding van de CV nodig, waaraan de buis later... »

Tijd voor jezelf in de badkamer

In het alledaagse leven van nu hebben wij vaak de behoefte om ons zelf even terug te trekken uit de wereld die continue door gaat. Vandaar dat mensen tegenwoordig veel meer waarden hechten aan... »

Zelf badkamer verbouwen?

Iedereen krijgt het er misschien een keer mee te maken, het verbouwen of opknappen van je badkamer. Maar hoe ga je de ruimte opnieuw indelen? Wil je nieuw sanitair? En ga je de tegels wel of niet... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouw- en badkameradvies

Nieuwe badkamer nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar badkamerleveranciers bij jou in de regio en vergelijk de offertes! Daarbij vind je op Wonend.nl handige informatie en tips over alle andere leveranciers die zijn betrokken bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin heeft te maken.

Verbouwsuggesties over je badkamer

Ga je verbouwen en zoek je een leverancier van badkamers? Zoek dan via deze website naar aanbieders in jouw regio en vraag meteen, helemaal gratis en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en advies over verbouwingen eens rustig op Wonend.nl.

Badkamer- en verhuistips

Staat er een verhuizing voor de deur en heb je daarbij een badkameraanbieder nodig? Laat je dan eerst goed voorlichten door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar een ander land gaat of een zo betaalbaar mogelijke verhuizing: wij helpen je graag. Waar vind je in jouw omgeving badkamerleveranciers? Ontdek het via deze website, vraag zo snel mogelijk gratis offertes aan en neem voldoende tijd voor het benaderen van een badkameraanbieder.