Sanitair Consultancy

14 bezoekers hebben gezocht naar Sanitair Consultancy en geven gemiddeld een

Naam
Sanitair Consultancy
Adres
De Veenderij 26
Postcode
2421 HJ
Plaats
Nieuwkoop

Aanvullende contactgegevens

Omschrijving:

U bent toe aan nieuw sanitair. Een nieuwe douche, een nieuw bad, andere kranen of een ander badkamermeubel. Misschien denkt u na over een compleet nieuwe badkamer. U zoekt op internet, bladert door folders en - als u echt tijd heeft - bezoekt u showrooms.

Deskundig advies

Bij nieuw sanitair komt veel kijken. Vaak meer dan u in eerste instantie denkt. Voor dat zoekproces heeft u geen installateur of showroomhouder nodig, maar iemand die u onafhankelijk deskundig advies kan geven. U bent dan bij een sanitair consultant aan het juiste adres.

Eén aanspreekpunt

Naast passend advies en gerichte ondersteuning kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen. Indien gewenst regelen en begeleiden wij de hele verbouwing.

Zo hebt u geen omkijken naar het sloop-, installatie-, tegel- en bouwkundig werk en heeft u één aanspreekpunt in plaats van drie of vier.

De juiste keuze

Wij hebben de ervaring en de expertise om u te adviseren en te ondersteunen bij uw keuze en bij de verbouwing. Kies voor passend advies en passende oplossingen. Neem contact op met Sanitair Consultancy.

Auteur Wonend.nl : Nee

Geschreven artikelen

Deze auteur heeft geen artikelen geplaatst

Reviews

Schrijft u misschien de eerste Review voor dit bedrijf?