Architecten: praktische tips?

Ga je een woning bouwen, begin je aan een verbouwing of ben je van plan om te gaan verhuizen? Lees dan alles over huizen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze website vind je belangrijke informatie en nuttige adviezen, waardoor je kostbare misstappen vermijdt en euro's uitspaart! Zo lees je hier niet alleen handige tips, maar heb je ook de gelegenheid om, geheel kosteloos en vrijblijvend, offertes aan te vragen van architecten in jouw buurt.

Nieuwste artikelen

Alles wat je moet weten over marmer!

Marmer is zeer gewild als bouwmateriaal en in de beeldhouwkunst. Het gesteente is ontstaan door de jaren van een hoge druk en temperatuur in onze aardkorst. De marmer die we in...»

Alles wat je moet weten over marmer!

Droomhuis zelf ontwerpen en bouwen

Er komt heel wat kijken, bij het zelf realiseren van je droomhuis! En één van de eerste van veel keuzes die je te maken hebt is de keuze hoe je je ontwerpproces...»

Alles wat je moet weten over marmer!

Laatste reacties

14:26 12 Sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 Jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 May heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 Apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 Apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 Apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 Apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 Jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 Jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 Jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Gevelrenovatie voor een stralend pand

In Nederlandse steden en dorpen staan tal van fraaie woningen en bedrijfspanden uit de voorbije eeuw of zelfs nog veel ouder. Deze oudere panden hebben vaak een enorm mooie uitstraling. De gevels staan al die tijd al bloot aan de invloeden van weer en wind. Voor een perfecte uitstraling én lange levensduur is gevelrenovatie dan meestal aanbevolen. Gevelstenen zijn... »

Vier architectuurideeën die je dromen overtreffen

Misschien denk je er nog maar net over na of wellicht ben je er al een tijdje mee bezig; het realiseren van jouw droomhuis. Hoewel je hier vast en zeker wel je eigen ideeën bij zal hebben, kan de nodige inspiratie natuurlijk nooit kwaad. Wij hebben voor jou vier... »

Je droomhuis bouwen met een architect

Wanneer je rond loopt met ideeën om te gaan bouwen, maar nog geen idee hebt hoe en waar je moet beginnen dan kan het slim zijn om een architect in te schakelen. Een goede architect zal altijd proberen de oorsprong van je wensen te achterhalen te vertalen in een PVE... »

Waarom een binnenhuisarchitect?

Een binnenhuisarchitect ontwerpt voor u een interieurontwerp wat visueel wordt weergegeven. Nadat uw wensen besproken zijn, wordt het budget bepaalt dat nodig is om aan uw wensen te voldoen. Binnenhuisarchitect beschermde titel Soms is het lastig om een goede... »

Kleine dakopbouw: lage kosten

Door de grote vraag naar dakopbouwen met lage bouwkosten heeft het Haagse architectenbureau Studioschaeffer Architecten BNA “het tuinkamerconcept”  ontwikkeld, een kleine dakopbouw met minimale bouwkosten.  De architecten presenteren hun vernieuwende... dakopbouw »

dakopbouw

Architecten positief over prefab

Architecten blijken steeds positiever over prefab blijkt uit het onderzoek van de European Architectual Barometer van Arch-Vision. Voorheen stonden  de architecten een stuk minder positief tegenover het gebruik van prefab. Met deze instelling loopt de Nederlandse architect voorop.   Prefab wordt meer gebruikt 88% Van de Nederlandse architecten en 82%...Architecten positief over prefab »

prefab dakkapel

Dakopbouw? Den Haag in de ban van dakopbouwen

De architecten van www.dakopbouwendenhaag.nl zien een toenemende vraag naar dakopbouwen in Den Haag. Architect Bas van den Broeck: “Sinds de gemeente begin dit jaar de kadernota...Dakopbouwen Den Haag »

Dakopbouwen den haag

Watertoren verbouwd tot woning

Het is de droom van menig architect om in een karakteristiek industrieel gebouw een nieuwe functie te realiseren. Toch maken de functionele vormgeving en de monumentale status van een dergelijk...Watertoren verbouwd tot woonhuis »

Watertoren verbouwd tot woonhuis

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwen en ontwerpen

Architect nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar architecten bij jou in de provincie en vergelijk de offertes! Bovendien vind je op de website bruikbare informatie en suggesties over alle andere aanbieders die betrokken zijn bij een renovatie, verhuizing of iets wat met jouw huis of tuin te maken heeft.

Verbouwtips

Ga je verbouwen en zoek je een architectenbureau? Speur dan via Wonend.nl naar leveranciers in jouw provincie en vraag direct, geheel kosteloos en zonder verplichtingen, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rustig rond op de website.

Verhuizen met een architect

Ga je verhuizen en heb je daarbij een architectenbureau nodig? Laat je dan van tevoren goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om emigreren gaat of een zo voordelig mogelijke verhuizing: wij helpen je met alle plezier. Waar vind je in jouw regio architecten? Kom erachter via de website, vraag direct kosteloos offertes aan en neem genoeg tijd voor het inschakelen van een architect.