19 / 10 / 2011

Woon Mooi 2011

Na een succesvolle eerste editie van Woon Mooi in 2010 heeft het startsein voor een tweede editie geklonken. Van woensdag 19 tot en met 23 oktober 2011 zal MECC Maastricht wederom geheel in het teken staan van interieur, bouw en tuin.

 

Woon Mooi is opgedeeld in belevingswerelden die een gevoel van ongekende mogelijkheden op woongebied en het verlangen naar vernieuwing van de eigen woonsituatie oproepen. In de wereld Interieur & Decoratie stapt de bezoeker binnen in een live woonprogramma waar inspiratie, interieur, advies, design en sfeer de kern vormen. Men vindt hier een compleet aanbod om zijn of haar huis binnen iedere stijl en elk budget sfeervol in te richten. De tijd waarin luxe en stijlvol wonen onbereikbaar leek voor de gemiddelde consument is voorgoed voorbij. De budgetbewuste consument weet feilloos de weg te vinden naar digitale platforms waar het goedkoop shoppen is. Met de wereld Outlet biedt Woon Mooi een ijzersterk antwoord op de virtuele marktplaatsen. Interieur is immers emotie.

 

Het verbouwen en restylen van huis en tuin is populairder dan ooit. In de wereld Bouw & Tuin vindt de bezoeker een ruim kwalitatief aanbod om huis en tuin een flinke metamorfose te geven. De handige doe-het-zelver vindt hier eenvoudig te realiseren verbouwingsoplossingen. Verfrissende tuinontwerpen tonen de Woon Mooi bezoeker de nieuwste mogelijkheden op tuingebied en zijn een inspiratiebron voor een ieder die iets aan zijn tuin wil veranderen. Nieuw in 2011 is Woon Mooi Exclusief; een exclusieve avondopening op woensdag 19 oktober. Met een glas champagne in de hand en live muziek op de achtergrond bezoekt men deze speciale avond. Deelnemers kunnen hun meest gewaardeerde relaties/klanten uitnodigen en hen de nodige aandacht geven. Ook bezoekers kunnen tegen een meerprijs Woon Mooi Exclusief bezoeken in een unieke setting en sfeer. Art Sensation is een kunstpaviljoen dat wordt vorm gegeven in samenwerking met gerenommeerde kunstgalerieën. Het paviljoen biedt galerieën een podium om op een laagdrempelige manier een breed publiek kennis te laten maken met de kunstenaars die zij vertegenwoordigen. Verder wordt er o.a. gewerkt aan een klusplein met demonstraties op het gebied van bouwen en verbouwen.

Kijk voor meer informatie op www.woon-mooi.nl

 
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Geef een reactie
Naam:
E-mail:
Bericht: