12 / 11 / 2010

Kavels, Droomhuizen & Interieur

Kavels, Droomhuizen & Interieur 2010 zal zich bewijzen als de ontmoetingsplek bij uitstek. Op deze breed georiënteerde beurs wordt de bezoeker in de gelegenheid gesteld specialisten te treffen uit alle geledingen van de bouw- en woningsector, waarbij op informele wijze nieuwe wegen worden geplaveid voor de toekomst.

Kavels, Droomhuizen & Interieur 2010 heeft als doelstelling om kopers van huizen, droomhuizen, interieur en tuinen een totaal aanbod te presenteren bij het realiseren van hun droom.

Welke processen kunnen verwacht worden bij aankoop van een bouwkavel of van bestaande of nieuwbouwwoning? Wie zijn de verstrekkers van bouwkavels? Wat is de wet- en regelgeving van overheidsinstellingen? Welke architect? Wat kan een notaris betekenen? Wie bouwt mijn droomhuis?

Op al deze vragen zal de beurs een antwoord hebben.

Op de beurs zal middels de plazas op speciale wijze aandacht worden geschonken aan binnen en buiten afwerkingen van woningen, de “finishing touch”.

De bezoekers aan Kavels Droomhuizen & Interieur worden op de plazas geïnformeerd en geïnspireerd over de trends en mogelijkheden op het gebied van: wanden, plafonds, vloerafwerkingen, afbouw mogelijkheden, het toepassen van kozijnen en deuren, sanitair, keukens, wand-en vloertegels, terrazzo verwarming, energie, zonnepanelen, isolatie, serrebouw, verf, behang, sierpleisters, glas en verlichting.
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Geef een reactie
Naam:
E-mail:
Bericht: