23 / 09 / 2011

Inside Design Amsterdam 2011

Met het nieuwste uit Milaan, presentaties van nationale en internationale interieurmerken, en ontwerpen van zowel gerenommeerde als beginnende ontwerpers. Een verrassende mix tegen het unieke decor van de moderne architectuur op het nieuwe stadseiland.

 

Het thema van de achtste editie van het evenement, dat georganiseerd wordt door het toonaangevende interieurblad ELLE Decoration, is 'Water, wind en duurzaamheid'. Tijdens Inside Design Amsterdam 2011 valt er van alles te ontdekken, in net opgeleverde appartementen en casco bedrijfspanden, maar ook in het IJburg College en in een gigantisch penthouse met dakterras. Verschillende musea presenteren er speciale tentoonstellingen en design- en kunstacademies brengen het werk van jong talent. Bovendien wordt de winnaar van de ELLE Decoration Design Talent Award by Label en Gerard van den Berg bekendgemaakt.

 

Praktische informatie Inside Design Amsterdam,

  • 23 t/m 25 september 2011
  • Bezoekers kunnen te voet, per (huur)fiets, tram 26 of pendelboot van de ene naar de andere hotspot op het Steigereiland en het Haveneiland, in stadsdeel IJburg Amsterdam.
  • Passe-partouts zijn nu al - met korting - in de voorverkoop verkrijgbaar, via www.insidedesign.nl en bij alle winkels van Primera. Tijdens het evenement zijn de passe-partouts á € 15 verkrijgbaar bij het startpunt op de Pedro de Medinalaan 1-9. De kaarten zijn gedurende het hele event geldig.Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Geef een reactie
Naam:
E-mail:
Bericht: