28 / 10 / 2011

Huis 2011

Als vanouds biedt HUIS 2011 compleet overzicht van de mogelijkheden en aanbieders op het gebied van bouwen, verbouwen, kopen en huren.

Op 28 oktober 2011 opent het Expo Center Hengelo haar deuren voor de 25e editie van de beurs HUIS. Als vanouds biedt HUIS 2011 een compleet overzicht van de mogelijkheden en aanbieders op het gebied van bouwen, verbouwen, kopen en huren. Laat u informeren over de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen op de woningmarkt.

           

Kopen of huren?
Is het wel verstandig om een huis te kopen? Welke hypotheekvorm past het best in deze tijd? Is huren nu verstandig? U vindt het antwoord op deze en vele andere vragen op de beursvloer van HUIS 2011. Loop even binnen in de stand van een hypotheekadviseur of maak snel kennis met een woningcorperatie. Nergens anders krijgt u binnnen zo'n korte tijd snel en laagdrempelig, zoveel informatie die helemaal op uw situatie is toegespitst.                        

Nieuwbouwplannen?
Ook dit jaar zullen de verschillende gemeenten een prominente rol vervullen tijdens HUIS 2011. Wie weet bent u één van de gelukkigen die in aanmerking komt voor projectbouw of een kavel in de vrije sector? HUIS 2011 is dé plek waar deze projecten gepresenteerd worden. Ook kunt u kennis maken met diverse gerenommeerde bouwbedrijven en architecten.


Verbouwen of renoveren?
Op het gebied van badkamers, keukens, verwarming, vloeren, etc. is het aanbod divers. Ook vindt u er advies over energiebesparing, vergunningen en onderhoud. Kortom; HUIS 2011 biedt alle informatie onder één dak!

                                       
Laat u inspireren!
Een huis wordt pas thuis als ook het interieur helemaal aan uw wensen voldoet. Diverse specialisten kunnen u daarbij helpen. Schilderbedrijven, stoffeerders, binnenhuisarchitecten en interieurbouwers ontmoeten u graag tijdens HUIS 2011. Laat u inspireren door deze professionals en vraag om hun advies. Dat geldt ook als het gaat om uw tuin of erf. Op de beursvloer van HUIS 2011 vindt u ook diverse specialsten op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, garages, tuinhuizen, hekken en poorten, bestrating, zwembaden etc.

 

Als vanouds biedt HUIS 2011 compleet overzicht van de mogelijkheden en aanbieders op het gebied van bouwen, verbouwen, kopen en huren.

Meer informatie: www.beurs-huis.com

 

 
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Geef een reactie
Naam:
E-mail:
Bericht: