25 / 01 / 2012

GEVEL, Licht en Architectuur

GEVEL is innovatief
GEVEL is de nieuwe naam voor GEVELtotaal. Waarom? GEVEL staat synoniem voor architectuur, is kort, krachtig en staat als een huis. Een mooi moment voor een nieuw beeld, nieuwe uitstraling en een zeer innovatieve beurs lay-out. Na het succes van de afgelopen beurs gaan ze niet uitbreiden, maar investeren in kwaliteit. Wederom ook meerdere spectaculaire en nieuwe exposities. GEVEL durft wel innovatief te zijn....Jij ook?

GEVEL is architectuur
De afgelopen editie is GEVEL niet alleen enorm gegroeid in bezoekersaantallen en exposantenwaardering, maar vooral ook in de kwaliteit van het bezoek. Alle topbureaus met haar toparchitecten hebben de beurs bezocht. Kritische bezoekers die steeds opnieuw verrast willen worden en daar gaan ze samen opnieuw voor zorgen. Een spectaculaire beurs lay-out draagt daar toe bij en prikkelt om vernieuwend en innovatief te kunnen, maar ook te willen zijn. GEVEL is dan hét architectenplatform van Nederland.

GEVEL is grensverleggend
Het thema voor deze editie: "Wereldarchitectuur”, met uiteraard de dubbelzinnige betekenis van Wereld als onze aardbol (energie, materiaal, water) maar ook als gemeenschap van volkeren (opkomende economieën, verschuivende grenzen van welvaart, medemens).


Van 25-01-2012 tot en met 27-01-2012
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Geef een reactie
Naam:
E-mail:
Bericht: