01 / 04 / 2011

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten 2011

Heeft u plannen om uw huis te laten verbouwen of overweegt u om uw eigen huis te laten bouwen, zelf of met anderen? Dan krijgt u te maken met een drukke periode waarin u op allerlei gebied veel beslissingen moet nemen. Een bezoek aan Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten helpt u bij het maken van beslissingen bij alle keuzemogelijkheden die er zijn.

Wat is er te doen op Eigen Huis (Ver)Bouwen 2011?

Op Eigen Huis (Ver)Bouwen zijn er vele voor u geselecteerde topbedrijven aanwezig die kwaliteitsproducten en diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten.

Een compleet evenement over de financiering van (ver)bouw, het inschakelen van een architect , aannemer en of een bouwbedrijf, maar ook adviezen op het gebied van o.a. daken, open haarden, keukens, badkamers, dakkapellen, verlichting, serres tot en met de afwerking van muren, plafonds, vloeren, en de tuinaanleg etc. .

Zij geven u antwoord op vragen zoals: Wat kan een architect voor mij betekenen? Wat is het verschil tussen traditionele bouw, prefab bouw, logbouw, houtskeletbouw, staalskeletbouw en gietbouw? Wat voor soort serres zijn er op de markt en hoe kan ik de verbouwing/bouw van mijn huis financieren? Ook geeft Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten antwoord op wat de nieuwste trends zijn op woon- en interieurgebied

Eigen Huis Inrichten belangrijk onderdeel van de Nationale Bouwbeurs

Op de Nationale Bouwbeurs zal in 2011 ook weer aandacht zijn voor het inrichten van een huis. Om plannen rondom het bouwen of verbouwen van een huis concreet te kunnen maken is het ook belangrijk om in een vroeg stadium ideeën op te kunnen doen rondom de inrichting van het huis. Wat voor mogelijkheden zijn er op het gebied van bijvoorbeeld verlichting, keukens, vloeren en wanden? Wat zijn de nieuwste trends op woon- en interieurgebied? Eigen Huis Inrichten zal de komende jaren uitgroeien tot de Nationale Woonbeurs in het voorjaar!

 

Data:
vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april 2011

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht

Openingstijden:
Vrijdag 1 april 2011: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 2 april 2011: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 3 april 2011: 10.00 – 17.00 uur

Tijdens de beursdagen is er gratis kinderopvang aanwezig!

Voor meer informatie:

076 - 5710351
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Geef een reactie
Naam:
E-mail:
Bericht: