27 / 01 / 2012

Bouwplan 2012

Op 27 en 28 januari viert Bouwplan haar zestiende editie! De beurs over (ver)bouwen en wonen vindt wederom plaats in de TT Hall in Assen!

Bouwplan biedt u alle mogelijkheden om uw producten en/of diensten aan een gericht publiek te presenteren en vormt tevens een uitstekend platform voro het leggen en verdiepen van contacten met collega ondernemers!

Ook dit jaar zet Bouwplan de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen én wonen in de spotlights! Toon uw producten en/of diensten op deze beurs! Of het nu gaat om het bouwen van een huis, de inrichting van een huis of de afwerking daarvan, u kunt het allemaal laten zien tijdens Bouwplan!

Gericht publiek

Consumenten worden steeds kritischer wat betreft het kopen van een huis. Ze laten zich steeds beter en uitgebreider informeren. Bouwplan is er op gericht om u in contact te laten komen met deze doelgroep.

De bezoekers vinden onder één dak alle informatie die zich bevindt tussen fundering en inrichting, tussen financiering en afwerking, maar ook over verbouwen kan men informatie verzamelen. De consument heeft veel baat bij uw informatie. Dus voor u een kans om uw product te promoten en voor de consument de ideale gelegenheid om aan nuttige en interessante informatie te komen.

http://www.beursbouwplan.nl/Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Geef een reactie
Naam:
E-mail:
Bericht: