26 / 05 / 2011

100% Design

100% Design is het enige vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Dit 3-daagse evenement is met de aparte (en elk jaar weer nieuwe!) inrichting en bijzondere locatie meer dan een beurs. In een aangename en ongedwongen sfeer ontmoeten kwalitatieve deelnemers en geïnteresseerde bezoekers elkaar.

 

Donderdag 26 mei is de lezingenzaal de plek om een kijkje in de keuken te nemen van de redactie van de Architect!
14.00 uur Live interview hospitality design door Marit Overbeek
15.00 uur Clinic Jan-Willem van den Brink van Dreamfactory Tips & tricks om opdrachtgevers en architecten bij elkaar te brengen
16.00 uur Live interview nieuwe verdienmodellen door Harm Tilman

 

BNO houdt een bijeenkomst voor leden (en niet leden!) over vitual gaming in de zaal op de beursvloer op vrijdagochtend 27 mei, van 12.00 uur tot 13.30 uur.Op vrijdag 27 mei geeft de vermaarde trendforecaster Li Edelkoort een masterclass Interieur en Lifestyle 2013. Deze jaarlijkse prognose waarin Li haar visie voor het interieur deelt is normaal alleen voorbehouden aan leden van het Nederlands Interieur Instituut.

 

Zaterdag 28 mei vindt u in de lezingenzaal de gehele dag verschillende interieurarchitecten van de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten) die elk heel en half uur een korte presentatie geven. Na de presentatie is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het vragen om gericht advies.
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Geef een reactie
Naam:
E-mail:
Bericht: