Aannemers: vragen?

Wil je iets weten over je huis of tuin? Ga je verhuizen of verbouwen en is er iets waar je geen antwoord op kunt krijgen? Dan is het hulpcentrum van deze website de perfecte plaats om vragen te stellen. Op deze plek worden kennis over en ervaringen met aannemers door de bezoekers van Wonend.nl gedeeld. Heb je een prangende vraag die niemand in je omgeving kan beantwoorden? Probeer het dan in ons hulpcentrum!}
Hulpcentrum onderwerpen
Start een nieuw topic
Zoek aannemer
Geplaatst : 01 / 10 / 2010
Door : Kees de Winter
Beste Allen,   Ik ga binnenkort verbouwen en zoek dus een aannemer. Het is voor m’n nieuwe huis in Rotterdam, maar ben niet bekend in de...

Lees verder 4 reacties
Start een nieuw topic

Bouw- en aannemershulp

Vragen stellen over bouwmaterialen of andere aspecten die horen bij het bouwen van een woning en het inhuren van een aannemersbedrijf? Het is zo gebeurd in het hulpcentrum op deze website. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met het bouwen van een huis en een aannemersbedrijf? Laat de anderen gebruik maken van jouw kennis en deel je ervaringen in het hulpcentrum!

Verbouwhulp: aannemer inschakelen?

Ben je bezig met het verbouwen van je woning of heb je plannen voor een renovatie en heb je daarbij iets te maken met een aannemer? Kijk dan eens in ons hulpcentrum of je hulp kunt krijgen door de andere bezoekers van Wonend.nl. Wil je graag anderen helpen met jouw ervaringen of kennis over aannemers? Doe het in het hulpcentrum van Wonend.nl.

Verhuisadvies

Verhuistips nodig? Kijk dan eens in ons hulpcentrum of iemand anders je kunnen voorzien van advies! In ons hulpcentrum kunnen ervaringen die je hebt opgedaan met verhuizingen worden besproken met alle andere aanwezigen op Wonend.nl.