Vraag gratis offertes aan

Persoonlijke informatie

stap 1 van 4

send

Verhuizen van

stap 2 van 4send

VERHUIZEN VAN

stap 3 van 4send

VERPAKKINGSVOORWAARDEN

stap 4 van 4Verhuizen en uw energieleverancier

Wanneer u gaat verhuizen moet u ook uw nieuwe adresgegevens doorgeven aan uw energieleverancier. U neemt uw meterstanden van de oude woning op en geeft dit door. Om misverstanden te voorkomen is het bovendien verstandig hiervan een foto te nemen. Bij nieuwere woningen is vaak al een slimme meter aanwezig en is dit nodig. Uw meterstanden worden dan automatisch en digitaal door uw energieaanbieder uitgelezen. U kunt bij dezelfde energieleverancier blijven, maar wanneer u verhuisd is dit ook een uitgelezen moment om nog even te controleren of u nog wel goed zit bij uw huidige energieleverancier. Wellicht betaalt u wel teveel voor uw energie en kunt u fors in de kosten snijden.

Eenvoudig de energieprijzen vergelijken

U hoeft vandaag de dag niet meer iedere energieleverancier zelf af te gaan om te kijken welke kosten zij rekenen. Geen gedoe met offertes of het opschrijven van de energietarieven die op de website vindt. In plaats daarvan kunt u één van de velen websites raadplegen die u helpen bij het vinden van de goedkoopste energie aanbieding. Dit kan kosteloos en vrijblijvend door uw postcode en nog een aantal andere kleine kenmerken door te geven. Dan maken zij een berekening van de goedkoopste energiecontracten op u adres binnen enkele seconden. Bovendien is het voordeel dat de aanbiedingen ieder dag worden geupdate, zodat u altijd de meest actuele aanbiedingen ziet. De volgende websites vonden wij erg handig:

Daarnaast is het natuurlijk altijd meegenomen om het energieverbruik te verlagen. Hiervoor zijn in sommige gevallen ook subsidies van de overheid in het leven geroepen. Meer informatie kunt u vinden op:

In nieuwe woningen is de isolatie vaak een stuk beter in orde. Wanneer u verhuisd naar een andere, reeds bestaande oudere woning, is de kans groot dat u hierin nog veel winst kunt behalen. Zo is er aan beide kant van energie wat te halen: goedkopere energietarieven bij de energieleverancier enerzijds, tegemoetkoming in kosten voor energiebesparing anderzijds en natuurlijk het verminderen van het verbruik door bewuster met energie om te gaan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming