Vraag gratis offertes aan

Persoonlijke informatie

stap 1 van 4

send

Verhuizen van

stap 2 van 4send

VERHUIZEN VAN

stap 3 van 4send

VERPAKKINGSVOORWAARDEN

stap 4 van 4Verhuisservice: de kosten en verwachtingen

verhuisservice kosten

Staat er een verhuizing voor de deur? Dan zit je waarschijnlijk met een hoop kopzorgen en stress opgescheept. Buiten het feit dat je weggaat uit je vertrouwde omgeving, moeten er verschrikkelijk veel zaken worden geregeld: denk alleen al aan het doorgeven van de adreswijziging bij verschillende instanties en het (op tijd beginnen met) inpakken van je spullen. Als het eenmaal zo ver is, wil je in ieder geval dat de verhuizing zelf zonder problemen verloopt. Daarom kun je in zee gaan met een verhuisservice die alles goed voor je regelt en als het kan ook nog een beetje betaalbaar verhuisbedrijf is.

Diensten

Verhuisservices kunnen een heleboel zaken rondom een verhuizing voor hun rekening nemen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zorgen voor de schoonmaak en oplevering van je huidige woning en het aansluiten van apparatuur in je nieuwe huis. Een verhuisservice is dus niet hetzelfde als een verhuisbedrijf: je kunt er terecht voor zo’n beetje alles wat komt kijken bij je naderende verhuizing, zoals tijdelijke opslag bij verhuizing. Het scheelt een hoop geregel en spanning, maar er staat natuurlijk ook een aanzienlijke vergoeding tegenover.

Tarieven

Het is erg lastig om een indicatie te geven van het tarief dat wordt gerekend voor een verhuizing. Het is afhankelijk van een behoorlijk wat factoren, zoals het aantal diensten waarvoor de verhuisservice wordt ingehuurd en de aard van de werkzaamheden die moeten worden verricht. Uiteraard heeft ook elke verhuisservice eigen tarieven, maar grofweg kun je denken aan een bedrag ongeveer tussen de €750 en €1.500. Vanzelfsprekend is het verstandig om van tevoren te vragen om een inschatting van de prijs.

Vormen van verhuizing

Er zijn meerdere soorten verhuizingen waar verhuisbedrijven en verhuisservices je mee kunnen helpen. Zo is er in de eerste plaats natuurlijk een nationale verhuizing, waarbij je spullen ingepakt en verzekerd worden door een verhuisbedrijf. Je kunt natuurlijk ook zelf verhuizen en gebruik maken van bijvoorbeeld een aanhangwagen, waarbij je eventueel verhuizers kunt inschakelen voor de zwaardere goederen. Voor een internationale verhuizing kun je vaak een beroep doen op een wat groter verhuisbedrijf in je regio. Je kunt zelfs een internationale verhuisservice inhuren voor het regelen van bijvoorbeeld onderwijs voor de kinderen. Vergeet niet het verhuizen van post.

Verhuiskeurmerken

Er zijn meerdere keurmerken op het gebied van verhuizingen. Zo worden onder meer de verzekering van goederen en de montage van meubels gegarandeerd door bijvoorbeeld de Professionele Project Verhuizers, Organisatie voor Erkende Verhuizers en Netherlands Association of International Movers. Ook voor internationale verhuisbedrijven en verhuisservices bestaan er keurmerken, die verschillend zijn per land.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming