Vraag gratis offertes aan

Oppervlakte tuin, specifieke wensen

Wat doen wij met uw gegevens?

Hoe krijg ik mijn ramen streeploos schoon?

Hoe krijg ik mijn ramen streeploos schoon?

De eerste stralen voorjaarszon zijn heerlijk! Maar wat ook direct opvalt zijn de vieze ramen. Heb jij het soms ook moeilijk om ze goed schoon te krijgen? Of blijf je altijd strepen zien? Bekijk de tips en probeer het eens. Zeker weten dat jouw ramen gaan blinken! Zorg er natuurlijk wel voor dat je zowel de binnen- als de buitenkant doet.

Probeer één van deze tips

Tip 1: Kraakheldere ramen met een ui Voor kraakheldere ramen heb je helemaal geen schoonmaakmiddel nodig. Pak een emmer warm water. Pel een ui en snijd deze in vier stukken. Doe de ui in het water en ga aan de slag met je spons.

Tip 2: Soda Heb jij ook zo’n hekel aan die strepen? Doe dan wat soda in het water. Lap de ramen en zie een schoon en streeploos resultaat.

Tip 3: Oude kranten Strepen kun je altijd alsnog wegwerken door met een prop oud krantenpapier over de strepen te wrijven.

Tip 4: Afwasmiddel Voor echte schone ramen doe je een aantal druppeltjes afwasmiddel in het water.

Tip 5: Koude thee Last van vliegenpoep op de ramen? Helpt schrobben met een spons niet? Gebruik dan wat koude thee. De vliegenpoep gaat er direct af.

Tip 6: Theedoek Last van strepen? Wrijf met een droge, niet pluizende theedoek over de ramen. De strepen verdwijnen dan vanzelf.

Tip 7: Autoshampoo Gebruik autoshampoo om de ruiten mee schoon te maken. Bijkomend voordeel: de regen blijft zo niet aan de ruiten plakken.

Tip 8: Groene zeep Vul twee emmers met warm water. Doe er in één wat groene zeep. Neem een microvezeldoekje, haal het door de emmer met groene zeep en smeer het raam in. Haal een ander microvezeldoekje door de emmer heet water. Wring het goed uit en neem het raam af. Hierna ziet je raam er niet direct netjes uit. Laat het eventjes drogen en je zult zien dat het zonder strepen netjes opdroogt.

Tip 9: Vaatwasblokje Vul een emmer met heet water. Voeg hier een blokje voor de vaatwasser aan toe. Laat het blokje oplossen en lap vervolgens de ramen. Hierna zullen je ramen weer glanzen.

Tip 10: Azijn Pak een emmer met lauw water. Giet er een beetje azijn bij. Haal een spons door het water en was de ramen. De ramen worden streeploos schoon!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming