Tips over wonen, (ver)bouwen en verhuizen?

Ga je verhuizen, wil je je huis beter laten beveiligen of begin je aan een verbouwing? Lees dan alles over woningen, bouwen, verbouwingen en verhuizingen op Wonend.nl! Op deze website kun je terecht voor relevante informatie en handige tips, waardoor je onnodige fouten vermijdt en honderden euro's bespaart! Zo kun je hier niet alleen terecht voor nuttige adviezen, maar heb je ook de mogelijkheid om, geheel kosteloos en vrijblijvend, offertes aan te vragen van bedrijven in jouw omgeving. Denk daarbij aan meubelzaken, aannemers, verhuis- of installatiebedrijven. Laat je dus goed informeren via Wonend.nl voordat je in zee gaat met (te) dure leveranciers!

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming

Rolluik geblokkeerd: Wat hier tegen te doen?

Rolluiken zijn erg praktische producten , bijvoorbeeld om de garage af te sluiten, voor ramen als zonwering, bij de deur als beveiliging van de woning en voor diverse andere toepassingen. Naast het standaard rolluik met band kun je ook kiezen voor elektrische rolluiken. Er zijn verschillende afwegingen die je moet maken waarvan de rolluik prijs vaak een belangrijke rol zal... »

Aquarium verhuizen Den Haag

Het verhuizen van een aquarium klinkt al als een grote opdracht. Er zit natuurlijk wel een verschil tussen een rond klein aquarium die makkelijk op te tillen is of een grote vissenbak. Voor een klein aquarium hoeft geen verhuisbedrijf aan te pas te komen. Deze kan de bewoner... »

XXL Horecakoeltechniek oplossingen

Koelcellen zijn in de horeca de belangrijkste onderdelen maar zeker ook de vriescellen binnen de horeca zijn niet weg te denken. Zonder de koelcellen en de vriescellen kan de horeca niet draaien. De cellen zorgen ervoor dat het eten niet over de datum gaat. Hierdoor kan het... »

Verwarmingsvermogen voor een grote woning laten berekenen

Om erachter te komen wat het exacte op te stellen verwarmingsvermogen in een woning zal zijn is het belangrijk een warmteverliesberekening te maken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om dit zelf te gaan doen, maar voor een leek kan het een enorme klus worden om een gehele... »

Om erachter te komen wat het exacte op te stellen verwarmingsvermogen in een woning zal zijn is het belangrijk een warmteverliesberekening te maken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om dit zelf te gaan doen, maar voor een leek kan het een enorme klus worden om een gehele... »

Een zakmes kopen

Het zakmes is een vouwmes met een of meer bladen die in de greep van het mes kunnen worden ingeklapt voor een veilige en handige opslag. Er zijn veel   verschillende soorten zakmessen beschikbaar, afhankelijk van de meegeleverde bladen. Zakmessen zijn over het algemeen klein in grootte en kunnen opgevouwen worden en gemakkelijk in een zak of tas van een persoon worden... »

Top aanbieding: een Fatboy vloerkleed

Een Fatboy vloerkleed is dé trend voor dit jaar. Wat zo typisch is aan een Fatboy vloerkleed is dat het er verweerd uitziet. Het straalt karakter uit, het is net alsof het al jaren in... »

Een gietvloer en haar mogelijkheden

De meest mensen die een gietvloer hebben zullen het erover eens zijn dat een gietvloer ontzettend veel voordelen biedt. Zo is een gietvloer duurzaam, hygiënisch, goed te betalen en... »

Agenda

Er zijn nog geen evenementen geplaatst.

Bouwen

Aannemer nodig? Zoek op provincie of bedrijfsnaam naar aannemers bij jou in de buurt en vergelijk de offertes! Verder vind je op de website handige informatie en suggesties over bijvoorbeeld architecten, elektriciens, CV-installateurs en loodgieters.

Verbouwen

Wil je graag een nieuwe tuin aanleggen of ben je op zoek naar een schildersbedrijf voor de verbouwing van je huis? Zoek dan via Wonend.nl naar bedrijven in jouw omgeving en vraag meteen, geheel kosteloos en vrijblijvend, offertes aan! Kijk voor meer informatie en goede raad over verbouwingen eens rustig op de website.

Verhuizen

Ga je verhuizen? Laat je dan eerst goed informeren door Wonend.nl! Of het nu om verhuizen naar het buitenland gaat, het opstellen van een checklist of een zo goedkoop mogelijke verhuizing: wij helpen je graag met de beste tips! Waar vind je in jouw provincie verhuisbedrijven? Kom erachter via deze website en vraag meteen gratis offertes aan!