Een aantal handige schoonmaaktips

Bij een huishouden hoort natuurlijk ook het schoonmaken en schoon houden van de woning. Dit kan u met een aantal handige tips een stuk gemakkelijker maken. Wij raden u aan om dit artikel aandachtig door te lezen en voor u de meest relevante tips eens uit te proberen in uw dagelijkse huishouden. Deze tips zorgen voor meer gemak en tijdsbesparing. Dit is natuurlijk ideaal, want schoonmaken en opruimen is natuurlijk niet de leukste bezigheid.

Wassen

Op het gebied van wassen zijn er de nodige tips die wij u kunnen voorschotelen. Heeft u een was gedraaid en ruikt de was niet geheel naar wens? Dan doet u er goed aan om de wasmachine eens te ontkalken. Hierna moet u azijn in het wasmiddelbakje doen en de wasmachine leeg laten draaien op 90 graden. Hierdoor zal de was in de toekomst weer uitmuntend ruiken.

Haal u de was uit de wasmachine? Dan doet u er goed aan om deze meteen op een hanger te hangen en dit even te laten hangen. Hierdoor zullen de kreukels verdwijnen en hoeft u geen gebruik te maken van de strijkbout, wat natuurlijk niet het leukste werkje is.

De keuken

Heeft u een gerecht in de oven gemaakt? Dan zal u in de meeste gevallen een enorm smerige oven hebben na gebruik. Wanneer u dit op een gemakkelijke manier wilt verwijderen raden wij u het volgende aan; smeer de oven in met groene zeep, leg hier bovenop aluminiumfolie en hierop een doek met ammoniak. Laat dit een nacht intrekken en hierna zal u alles gemakkelijk uit de oven kunnen verwijderen.

Uitbesteden

Woont u rondom Utrecht en heeft u geen tijd voor het huishouden of bent u niet in staat om dit te doen? Dan raden wij u aan om een huishoudelijk hulp in Utrecht te zoeken. Dit zijn personen die u één of tweemaal in de week zullen helpen met het huishouden en ervoor te zorgen dat alles weer spik en span is.  

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming