Fair trade bamboe stoelen

Een fair trade stoel. Er zijn verschillende mogelijkheden en verschillende meubels te vinden die van bamboe worden gemaakt. Deze nieuwe fair trade innovatie wordt steeds populairder. De bamboe meubels & stoelen worden gemaakt in het buitenland en zijn fair trade. Hierdoor ben je er zeker van dat je op een eerlijke manier stoelen koopt. Het bamboe meubel wordt gemaakt in arme landen door mensen die goed betaald krijgen. De bamboe Meubels zijn trendy aan het worden en zijn gemaakt van 100 procent bamboe. Het doel is dat meer mensen, uiteindelijk iedereen, fair trade producten moet gaan kopen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de slechte arbeidsomstandigheden in arme landen verdwijnen.

Bamboe meubels

Er worden verschillende soorten bamboe meubels gemaakt. Zo worden er bamboe kinderstoelen gemaakt en bamboe eetstoelen voor in de keuken. Ook worden er bamboe krukken of bamboe barkrukken gemaakt. Deze zijn meer voor in de restaurants of cafés dan voor in een woning. De bamboe bijzettafels zijn kleine tafeltjes die vooral in de woonkamer geplaatst kunnen worden. Het is mogelijk om ze ook op andere plekken neer te zetten. Dit is volledig aan de koper.

Ook worden er stoelen gemaakt van bamboe. Dit zijn bijvoorbeeld bamboe loungestoelen of bamboe schommelstoelen. Deze stoelen kunnen voor een goede eerlijke prijs gekocht worden en hebben een lange levensduur.  De prijs is realistisch. Je kan zien aan de prijs dat het fair trade is. Dat de producten eerlijk gemaakt zijn en dat iedereen goed betaald krijgt.

Milieu

De mensen en de arbeidsomstandigheden zijn vaak prioriteit 1. Maar een ander belangrijk doel is het milieu. De aarde warmt op en er is veel milieuvervuiling. Dit komt grotendeels door de grote fabrieken. Ook het vervoeren van de producten is milieuvervuiling. Alle kleine beetjes helpen. Zo kan je door fair trade te handelen de impact op het milieu verkleinen.  Licht gewicht producten, dit scheelt transportkosten. De verpakking moet duurzaam zijn en geen chemicaliën. Het liefst wordt uiteindelijk alle verpakking gerecycled. Door deze toevoegingen ben je tot het uiterste bezig om het milieu zoveel mogelijk schoon te houden.

Duurzaam

Dit zijn een aantal voorbeelden van meubels die gemaakt worden door bamboe. Al deze meubels zijn tegenwoordig onwijs trendy en geven een duurzame tint aan het huis. Maar ze geven niet alleen die duurzame tint. Ook zorgen ze voor een duurzame toekomst. De duurzame toekomst is dat de handel eerlijk mag zijn. Dat niemand uitgebuit mag worden en dat mensen zichzelf kunnen ontplooien. Door fair trade producten te kopen heb je aan beide kanten positief resultaat. Jij hebt een prachtig product en de mensen die het gemaakt hebben kunnen hun gezin onderhouden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming