Een betrouwbare loodgieter kies je zo!

Je sanitair, verwarmingselement, waterleidingen of CV ketel zijn gevoelige onderdelen in je huis, welke om de zoveel tijd behoefte kunnen hebben aan onderhoud of reparatie. Voor dit onderhoud of de reparatie laat je een loodgieter langs komen, die alle apparatuur weer naar behoren laat werken. Maar hoe weet je zeker dat je een loodgieter in huis haalt met verstand van zaken? Je kunt daarvoor rekening houden met verschillende factoren.

De kracht van reviews
Zoals bij verschillende soorten bedrijven het geval is, kan ook bij loodgieters het gebruik van reviews zorgen voor een juiste inschatting van de kwaliteit. In reviews kunnen klanten van de loodgieter laten blijken wat zij vonden van de service, ‘heel slecht’ of ‘heel goed’ en alles daar tussen. Ervaringen van anderen is een goede graadmeter voor wat je kan verwachten. Hou wel rekening met het aantal reviews, zodat je een betrouwbare beoordeling ziet.

Branchevereniging
Een betrouwbare loodgieter kan lid zijn van een branchevereniging. Een loodgieter is dan in de meeste gevallen lid van UNETO-VNI, die eisen stellen aan de kwaliteit van het beheer en de onderhoud van installaties bij jou thuis. Als de loodgieter lid is van deze branchevereniging, dan kan dit een indicatie zijn dat de loodgieter kwaliteit levert. Andersom hoeft dit niet altijd te betekenen dat de loodgieter van mindere kwaliteit is als het lidmaatschap bij een branchevereniging ontbreekt.

Meerdere offertes
Naast de kwaliteit is ook de prijs belangrijk. Hoge prijzen hoeven niet altijd een indicatie te vormen voor hoogwaardige service, maar het kan opnieuw wel een indicatie zijn. Kies wel een loodgieter die past binnen jouw budget. Om daarvoor te zorgen kun je meerdere offertes aanvragen, in principe minimaal vier, om heldere prijsopgaves te krijgen. Bezoek vrijblijvend eens de volgende website voor meer informatie van een betrouwbare loodgieter

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Populairste artikelen

Laatste reacties

14:26 12 sep heeft Nol Iping gereageerd op De inloopdouche: terecht de trend van dit moment?

21:41 04 jun heeft H.M. van Haarlem gereageerd op Loodgietersbedrijf nodig

06:17 02 mei heeft Ik gereageerd op Elektriciteit zelf proberen aan te leggen?

22:38 27 apr heeft Bea van Galen gereageerd op Klusbedrijf inhuren of zelf klussen?

08:55 18 apr heeft M.Schraven gereageerd op De polyester dakkapel heeft veel voordelen

15:02 10 apr heeft Anne gereageerd op Een vlonder: Hardhout of composiet?

12:13 05 apr heeft H.C. van Kommer gereageerd op Wanneer kan ik de buitenkant van mijn woning schilderen?

13:10 29 jan heeft Hennie Zeegers gereageerd op CV installaties: wat is het verschil tussen HR en VR?

11:16 29 jan heeft stevin matthijsse gereageerd op Stroomverbruik reduceren?

09:06 29 jan heeft inge gereageerd op Vloertegels & vloerverwarming